Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

On je princ Hari (Prince Harry), ona je pop-princeza Moli King (Mollie King), dakle – kraljica. Kapirate, king, king, kralj, kraljica? Hahahaahah!

Elem, ako se sećate, pre izvesnog vremena, princ Hari se žalio da ne može da nađe dragu i da je pomalo odustao od pokušaja da sretne srodnu dušu. Bio je otvoren utoliko što je priznao da mu nije baš neophodna supruga, već neko ko će spontano s njim ući u tu priču.

E, sad. Princ Hari nije neka cvećka, više je onako momak za žurke i zabave. Upravo takva je i Moli King, devojka koja može da popije više od Harija, da đuska cele večeri i da se trti i lakta dok ne stupi pod reflektore.

Ali nemojte da mislite da je Moli neka tamo fronfulja iz visokog društva. Ona je prijateljica Harijeve rođake Zare Filips (Zara Phillips) koja se druži sa Unom Hili (Una Healy), koja svira u bendu kao i Moli, a muž joj je ragbista isto kao i Zarin, mislim na Unu, ne na Moli, ona očigledno nema muža – za sada.

moli Trach Up: Princ Harry našao kraljicu

Hari, Moli voli (Hahahahah)

Tako da je i misterija o tome kako su se Hari i Moli susreli (Kad je Hari sreo Moli? Hahahahah!) rešena. Moli su drugarice dovele na polo utakmicu svetskog kupa, te je plavuša navijala za Harija očito veoma strastveno, čim su se posle tekme sreli da razmene utiske o tome da li je trojka mogla bolje da čakuje, te da li je ono ujahivanje sleva bilo za faul ili ne. Čini se da su imali mnogo toga da rasprave i proslave, jer su nastavili da se viđaju po klubovima i ostaju do zore.

Mazal tov!


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice