Lajvli i Rejnolds – to su srca dva!

lajvli Trach Up   Reynolds u ljubavi, Kutcher bizaran

On voli plavuše, ona voli glumce, a oboje imaju izvajana tela!

Dugoočekivane fotke Rajana Rejnoldsa (Ryan Reynolds) i Blejk Lajvli (Blake Lively) su konačno tu. Od kako se Blejk rastala od Leonadra Dikaprija (Leonardo DiCaprio), šuška se o ovom novom paru, a paparaci su ponovo dokazali da nijedna tajna se ne da sakriti u Holivudu. Blejk je uslikana kako u pratnji Rajana izlaze iz njegovog stana, a iako se maskirala, odala je kuca Peni koju ceo svet zna sa pauza snimanja “Gossip Girl“.

Miss Body strikes again!

el mekfirson Trach Up   Reynolds u ljubavi, Kutcher bizaran

Njoj ne trebaju haljinice koje skrivaju stomačiće i ostale trice

El Mekfirson (Elle Macpherson) je još jednom na crvenom tepihu pokazala da je sa pravom zovu “telo”. Ne znamo kako joj polazi za rukom, ali verujemo da joj nije ni malo lako da održi ovakvu liniju. Žuta haljina i zeleno svetlo za ovu četrdesetogodišnju zvezdicu, majku dvoje dece.

Kakva glupost od razloga

raskid Trach Up   Reynolds u ljubavi, Kutcher bizaran

Strast, smešak, veridba - a za to ste imali vremena?

Iskreno, baš nas briga za ovaj celebrity raskid, ali kada daju ovako glupav razlog, moramo da se pobunimo. Naime, Luis Hamilton (Lewis Hamilton) i Nikol Šerzinger (Nicole Scherzinger) su se razišli nakon četiri godine, a za to su im krivi zauzeti rasporedi. Koji rasporedi? Šta ona uopšte radi?

Rođendan u prodavnici

Kendis Trach Up   Reynolds u ljubavi, Kutcher bizaran

Poljubci lete, a zašto i ne bi? San svakog strejt muškarca, puna keša, a tek joj je 23!

Kendis Svonpoel (Candice Swanepoel), anđeo modnog giganta Victoria’s Secret je proslavila svoj 23. rođendan otvarajući radnju ovog brenda u Kanadi. S obzirom da zarađuje tri miliona dolara godišnje i da je uveče dobila žurku od starije koleginice Alesandre Ambrosio (Alessandra Ambrosio), nije nam žao što nije imala slobodan dan. Moramo da primetimo da u jednostavnoj, uzanoj haljinici i sa Christian Louboutin štiklicama, Kendis sve više liči na pravog anđelka!

Pogrešan tajming

U reklami za Nikon, koja je snimana pre svih skandala, Ešton Kučer (Ashton Kutcher) flertuje sa četiri devojke na plaži. Ne možete da ne volite ironiju. Iako je reklama izašla još letos, sada je dobila posebnu čar, kao i svaki reality show.

ashton kutcher Trach Up   Reynolds u ljubavi, Kutcher bizaran

Letnji zavodnik se pretvorio u preterano ružno i čupavo pače

A kako danas izgleda Ešton i šta ima da kaže, pogledajte na ovom linku! Šta uradi par meseci razuzdanog života od simpatičnog momka.

Mlađi Galager je sve isplanirao

3am image 3 73427031800000000 Trach Up   Reynolds u ljubavi, Kutcher bizaran

Dokle će ova dvojica da se svađaju ko šiparice?

U intervjuu za “Radio 4”, Lijam (Liam Gallagher) je rekao da će snimiti još jedan album sa bendom Beady Eye, pa će uzeti godinu dana da se odmori, pa tako negde 2015. godine će se ponovo okupiti Oasis. Dobar plan, samo što ništa nije pitao starijeg batu Noela. Njih dvojica ne razgovaraju već tri godine. Čini se da je sada Noel (Noel Gallagher) na potezu.


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Nataša Naumović brzo priča, brzo kuca, a još brže misli. Zaljubljena u marketing, pisanje, kulturologiju i modu. Voli da kuva i da dobro izgleda u kuhinji. I misli da to nije nista neobično. Ne voli šablone i ljude koji kažu to niko ne radi. Voli svoje prijatelje i brata i od skoro potpuno zaljubljena u jogu.

Comments