Ne prođe dan, a da Rijana (Rihanna) nije u centru univerzuma, u punoj pažnji medija. Ova vest je, takođe, vezana za tetovažu, ali ne njenu, već njenog bivšeg dečka Krisa Brauna (Chris Brown).

SLIKA 12 Trach up: Rihanna ili neko drugi?

Portret ženske osobe koji izuzetno liči na dotičnu pevačicu

Naime, iz Krisovog tima, demantuju tu vest i kažu da tetovaža predstavlja šećernu lobanju, koja je znak meksičkog Dana mrtvih, a ne zlostavljane žene.

SLIKA 21 Trach up: Rihanna ili neko drugi?

Šećerna lobanja ili pretučena RiRi?

Ovde možete čuti  šta je popularna pevačica rekla u intervjuu za poznati američki kanal ABC. Nakon tri godine, snimila je dva dueta sa njim i priznala da ga još uvek voli u veoma gledanoj emisije Opre (Oprah), iako zna kakav je i šta je radio. Pogledajte ovde snimak emisije.

Nakon svega toga, on uradi ovako nešto i uporno nas tera na razmišljanje – zašto to radi? Ali, sa druge strane nam se nameće isto pitanje i za nju – zašto to radi, kada on OVO radi?

Izvor fotografije: Popcrush.com i tmz.com


Filip Milić Uporan. Optimista. Borac za ljudska prava, realizam i pozitivizam. Ponekad se oseća da nije ni na nebu ni na zemlji. Veliki ljubitelj mačaka! Želi da sazna svrhu življenja i stvari van materijalnog. Novinarstvo kao poriv kreativnosti. Kreativnost kao poriv za novinarstvo.

Comments