Šta reče?

miranda ker Trach Up   Russell Brand tražen na Twitter u!

Na slici desno - Miranda pre nekoliko dana, jedina ozbiljna oblina je torba

Miranda Ker (Miranda Kerr) kaže kako je zadovoljna svojim novim oblinama, nastalim nakon porođaja. Problemčić je to što niko nije primetio njene novonastale obline, a neki joj čak zameraju kako je previše mršava. Kako god, za novi australijski “Cleo”, Miranda je hrabro pokazala te sveže napravljene obline, a sve dok su ona, njen mnogo poznatiji mužić Orlando Blum (Orlando Bloom) i njihov sinčić, srećni, ko smo mi da sudimo.

Pobesnela Mila!

mila jovovich Trach Up   Russell Brand tražen na Twitter u!

Sitnica, ali zanimljiva: film je režirao Milin muž!

Mila Jovović (Milla Jovovich) je besna i ceo svet to zna! Optužila je studio “Summit Entertainment” da se nisu potrudili oko promocije filma “The Three Musketeers”, i da joj je sasvim jasno da pare prave od filmića “Twilight” jer nisu sposobni ni za šta drugo. Sve je dokumentovano na Milinom Twitter-u.

Premijera SF trilera “In Time”

olivija vajld Trach Up   Russell Brand tražen na Twitter u!

Ko je ovde mama, a ko devojka? Miriše nam na grčku tragediju...

Film u kom Olivija Vajld (Olivia Wilde) glumi kevu Džastina Timberlejka (Justin Timberlake) je premijerno prikazan preksinoć u Los Anđelesu. Keva Olivija je bacila u senku sve prisutne otkrivajući svoju divlju (golišavu) stranu i pozirajući u stilu “make love to the camera”. Osim nje, Džastina i Amande Sejfrid (Amanda Seyfried), koja je izgledala zanosno kao i uvek, ostali i nisu baš vredni pomena.

Kakva trojka!

sijena Trach Up   Russell Brand tražen na Twitter u!

Šta žene žele? Pa, Ronija Vuda!

Iako njih dve zajedno imaju i dalje manje godina od njega jednog, matori roker, Roni Vud (Ronnie Wood) i dalje zna kako sa ženama. Zato nas ni malo ne čudi što se Sijena Miler (Sienna Miller) i Lili Donaldson (Lily Donaldson) ponašaju kao šiparice pred očima šezdesetčetvorogodišnjeg, izboranog rokera.

Izgubila muža

rasel brend Trach Up   Russell Brand tražen na Twitter u!

Sve i da smo ga našle u ovoj plastičnoj jakni, ne bi mu pominjale Keti

Juče je Keti Peri (Katy Perry) na svom Twitter-u objavila da ako neko vidi njenog muža, Rasela Brenda (Russell Brand), neka mu kaže da je pozove. Ne, ovo nije dramska sekcija pod vođstvom Demi Mur (Demi Moore), već Rasel učestvuje u okupaciji Vol Strita u Njujorku, dok supruga, verovatno, menja boju kose. Mi ga ne bismo ispuštale iz vida!

Kupite joj pantalone!

agileraaaa Trach Up   Russell Brand tražen na Twitter u!

Kačket i ešarpa su tu, a za ostalo - koga briga?

Prešlo joj je u naviku da šeta u najlonkama, a kako se ubucila verujemo da nikom nije prijatno da gleda batake kako se tresu. Jadna Kristina Agilera (Christina Aguilera), možda misli da je manje uvek više, te daje francuskom šiku novo značenje, koje se nikom ne dopada.


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Nataša Naumović brzo priča, brzo kuca, a još brže misli. Zaljubljena u marketing, pisanje, kulturologiju i modu. Voli da kuva i da dobro izgleda u kuhinji. I misli da to nije nista neobično. Ne voli šablone i ljude koji kažu to niko ne radi. Voli svoje prijatelje i brata i od skoro potpuno zaljubljena u jogu

Comments