Mama, zašto im to radiš?

keva blam Trach Up   Sarah Ferguson sve svoje sa sobom nosi!

Hello fellow Americans, these are my beloved daughters: Princess Beatrice and Princess Eugenie

Ukoliko planirate da optužite svoje roditelje za blamiranje, zamislite da vam je keva Sara Ferguson (Sarah Ferguson), vojvotkinja od Jorka (The Duchess of York), koja svoje mezimice svuda nosi sa sobom. Bukvalno. Premijerno je pokazala tašnu sa likovima svojih ćerki u junu, u Njujorku, a ponovila je istu tragediju pre nekoliko dana na aerodromu, ponovo u Njujorku. Torbu je dizajnirala Anja Hindmarč (Anya Hindmarch) i možete je kupiti za nekih €250.

Jedna veoma zabavna haljina

haljina Trach Up   Sarah Ferguson sve svoje sa sobom nosi!

Izazovna haljina koja je izazov za nošenje

Nekadašnja Miss Bikini i fitnes trener Nikol Li (Nicole Lee) je prisutnima u Majamiju priredila pravu zabavu, i to svojom haljinom. Haljinu je inače sama dizajnirala (nova nada modnog sveta), a šta je htela da kaže ovom haljinom ni nama nije jasno. Bitno da se priča.

Oplodiće je Džud?

dijay lou Trach Up   Sarah Ferguson sve svoje sa sobom nosi!

Džud u ulozi sperminatora! Do sada mu je išlo od ruke...

Nije nam baš najjasnije šta se dešava, ali priča se po čaršiji da Kameron Dijaz (Cameron Diaz) planira da ostane trudna, a da ćale bude Džud Lou (Jude Law). Zajednička frendica, Gvinet Paltrou (Gwyneth Paltrow) već duže vreme pokušava da ih “spoji”, ali i dalje ne znamo da li su ovo dvoje par ili će oplodnja biti čisto prijateljske prirode. Džudu neće smetati, jer već ima četvoro dece. A gde je četvoro, ima mesta za još par.

Moderna Odri Hepburn? Kako da ne!

lejdi gaga Trach Up   Sarah Ferguson sve svoje sa sobom nosi!

Jednom bude pristojna, pa je odmah postala diva?

Naša Gagagaga ( Lady Gaga) proglašena je modernom Odri Hepburn (Audrey Hepburn). Pogledajte slike, pa sami presudite, da li su svetski novinari za jaču dioptriju, pa Lejdi Dži nazivaju prefinjenom Odri. Mi nikako ne mislimo tako.

Žena za sva vremena

xzxzz Trach Up   Sarah Ferguson sve svoje sa sobom nosi!

Sinonim ženstvenosti i seksipila, a ipak nešto i pojede u toku dana

Elegantna i graciozna Monika Beluči (Monica Belluci) nova je zvezda kampanje brenda Dolce &Gabbana. Mi ne bismo navodile godine, ali kad se toliko potenciraju, a ona ih ne krije, tek 47 i još uvek u njenom redu staju svi muškarci. Mislimo u mislima. I još da dodamo, zasenila je italijanskog supermodela Bjanku Balti (Bianca Balti), iako Monika može da joj bude mama!

Okružena mužjacima

miradna ker Trach Up   Sarah Ferguson sve svoje sa sobom nosi!

Mi ne znamo šta je lepše: ovaj veš ili preslatki psić!

Miranda Ker (Miranda Kerr) se malo slikala u dijamantskom brushalteru (vrednost brusa je $2.5 miliona) za praznični katalog kuće Victoria’s Secret . Ali nije bila sama niti je povela muža ili sina, već svog jorkširkskog terijera Frenkija. Koliko mužjaka širom sveta bi se sada menjalo sa psom?


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Nataša Naumović brzo priča, brzo kuca, a još brže misli. Zaljubljena u marketing, pisanje, kulturologiju i modu. Voli da kuva i da dobro izgleda u kuhinji. I misli da to nije nista neobično. Ne voli šablone i ljude koji kažu to niko ne radi. Voli svoje prijatelje i brata i od skoro potpuno zaljubljena u jogu.

Comments