Nešto ovde fali

naomi Trach Up   Šipke, bradavice i doktorati!

Ukoliko primetite bradavicu na vreme, koga briga za obrve!

Naomi (Naomi Cambell) je prelepa, čak i bez obrva, što je dokazala na naslovnoj strani francusko-nemačkog magazina “Lurve”. Ipak, nadamo se da ovo nije neki novi modni trend.

Doktorka Kajli

kajli Trach Up   Šipke, bradavice i doktorati!

Ovo je najviše odeće koju je Kajli ikada imala na sebi

Kajli Minog (Kylie Minogue) je odbranila počasni doktorat na Univerzitetu u Eseksu, zbog angažovanosti u borbi protiv raka dojki (koji je pobedila) i podizanja svesti među ženama. Kajli je promenila i boju kose, ali to je manje važno. Makar danas.

Duge noge…

cindz Trach Up   Šipke, bradavice i doktorati!

Ukoliko ste i vi vežbali uz Sindi, puno sreće sa kolenima

Evo kako izgledaju nožice koje ne kriju godine. Džaba zategnuto lice, kad još niko ne otkri zatezanje nožica tako da deluju kao da ima dvadeset pet, a ne skoro duplo toliko. Ova kolena pripadaju supermodelu Sindi Kraford (Cindy Crawford).

Rijana kao sav normalan svet

rijana Trach Up   Šipke, bradavice i doktorati!

Šipka iz metroa bi tako dobro išla uz outfit na sceni...

Pred koncert u Londonu, Rijana (Rihanna) je rešila da se malo druži sa fanovima, te se provozala londoskim metroom. Kamo sreće da se nije presvlačila nakon što je stigla do arene O2. Mada, što bismo onda uopšte pisali o njoj?

Merilinka se vraća

merlinka Trach Up   Šipke, bradavice i doktorati!

Da li će Mišel uspeti da dočara neprevaziđeni seksipil Merlin Morno?

Sudeći po trejleru i fotografijama, pred nama je pravi hit film, u kom Mišel Vilijams (Michelle Williams) tumači Merilin Monro (Marilyn Monroe ). U filmu “My Week With Marilyn” osim Mišel glume Ema Voston (Emma Watson), Džulija Ormond (Julia Ormond) i Džudi Denč (Judi Dench). Premijera nas očekuje 19. novembra.


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Nataša Naumović brzo priča, brzo kuca, a još brže misli. Zaljubljena u marketing, pisanje, kulturologiju i modu. Voli da kuva i da dobro izgleda u kuhinji. I misli da to nije nista neobično. Ne voli šablone i ljude koji kažu to niko ne radi. Voli svoje prijatelje i brata i od skoro potpuno zaljubljena u jogu.

Comments