Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Povratak 90-ih: Tri stvari koje treba da znaš o dekadi koja je kršila sva modna pravila

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Svi pričaju o IPL-u, a ti još uvek koristiš brijač?!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Seks-skandali cvetaju tamo gde je lepota; u filmskoj i modnoj industriji, tamo gde su izbori za misice. Početkom nedelje objavljen je trač da je Džang Ciji (Zhang Ziyi), zvezda filmova “Pritajeni tigar, skriveni zmaj” (Crouching Tiger, Hidden Dragon), “Kuća letećih noževa” (House of the Flying Daggers) i “Memoari jedne gejše” (Memoirs of a Geisha), radila kao prostitutka visokog ranga za politički vrh Komunističke partije Kine. Priča se da joj je ukupno isplaćeno preko 100 miliona dolara.

zhang Trach Up: Skandal Zhang Ziyi

Džang Ciji u središtu seks-skandala

Premda glumica poriče takve tvrdnje, mediji je posmatraju kao prostitutku, a trač je samo deo šireg skandala koji trese vrh kineske političke scene i međunarodnih odnosa (neću da vas zamaram, ali u celu priču upetljano je i ubistvo i koješta još).

Tek, naš izvor iz Kine prenosi nam eksluzivno da pre nego što donesemo sud o prelepoj Džang Ciji, razumemo da je stanje u honkonškoj i kineskoj industriji zabave gore nego u pet Holivuda, te da su zapadnjačke zakulisne radnje ništa spram hiljadugodišnje tradicije visoke prostitucije i društvenog pritiska. U zemlji u kojoj prećutno postoji kastinski sistem i u kojoj ljudi ginu u fabrikama za dolar dnevno, šta god je Džang radila, budite uvereni da to nije bilo njenom voljom, kaže naš kineski izvor.

I tu ćemo se otprilike i zaustaviti i ostaviti vas da sami domislite o krhkosti glumačke profesije koja s jedne strane jeste nepravedno osuđena kao nemoralna, s druge strane jeste područje u kome vršljaju predatori, a s treće strane profesija koja ne može bez one vrste hrabrog ispoljavanja, razotkrivanja sebe koje društvo uvek vidi kao skandalozno…


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice