Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Sofija Vergara (Sofia Vergara) ima nadimak Vijagra. I totalno je nabudžena riba ono, maksimalno. Balavi se za njom onoliko, premda će još malo petu banku da počne da krcka. Ali pogledajmo istini u oči – ne izgleda kao da ima manje od 21?

Tako nije mislio pripadnik obezbeđenja bara “Ava Lounge” hotela “Dream Midtown” kad je tražio Sofiji da mu pokaže dokument kojim dokazuje da je starija od 21. Verovatno je bila polaskana, ali ipak nije imala dokument, pa je stražar nije pustio.

viagra Trach Up: Sofia Vergara izbačena iz bara

Ja bih je sigurno propustio, ali joj ne bih oprostio

Šta je navelo izbacivača da joj zabrani ulaz u bar? Možda tamo u Americi klinke izgledaju ovako matoro kao Sofija? Možda je prostodušni gospodin imao naređenje da legitimiše sve pa makar bili Sofija Vergara? Možda se nadao nekom sitnom podmićenju, recimo da dobije dvadeset dolara ili nešto u naturi?

Ono što se dogodilo najviše liči na vic o Lali i Svetom Petru (*). Sofijini drugari pitali su ga: “Je l’ ‘naš ti ko je ovo?” Možda je znao, možda nije, tek – Sofija nije ušla u klub.

(* vic na koji mislim je onaj kad Sv. Petar pita Lalu gde je put za Čenej. Lala mu odgovara, baš neću da ti kažem. Sv. Petar pita, je l’ znaš ti ko sam ja, ja sam Sveti Petar. Ako mi ne odgovoriš na pitanje, nećeš ići u raj. Na šta će Lala, pa nećeš ni ti u Čenej.)


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.T

Editors choice