Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Ovako to rade influenserke: Ovu beauty rutinu za negu kože lica moraš i ti da probaš!

Otkrivamo: Najinstagramičniji restoran u Beogradu

Koji PINK koktel treba da postane tvoje zaštitno piće? Reši KVIZ i saznaj!

Zašto vitamin C u službi lepe i negovane kože nikada neće izaći iz mode?

Laki načini da “one dane” učiniš manje stresnim i napornim

Radiš kao freelancer? Pronašli smo mesto koje će postati tvoja nova omiljena dnevna “kancelarija”!

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Sofija Vergara (Sofia Vergara) ima nadimak Vijagra. I totalno je nabudžena riba ono, maksimalno. Balavi se za njom onoliko, premda će još malo petu banku da počne da krcka. Ali pogledajmo istini u oči – ne izgleda kao da ima manje od 21?

Tako nije mislio pripadnik obezbeđenja bara “Ava Lounge” hotela “Dream Midtown” kad je tražio Sofiji da mu pokaže dokument kojim dokazuje da je starija od 21. Verovatno je bila polaskana, ali ipak nije imala dokument, pa je stražar nije pustio.

viagra Trach Up: Sofia Vergara izbačena iz bara

Ja bih je sigurno propustio, ali joj ne bih oprostio

Šta je navelo izbacivača da joj zabrani ulaz u bar? Možda tamo u Americi klinke izgledaju ovako matoro kao Sofija? Možda je prostodušni gospodin imao naređenje da legitimiše sve pa makar bili Sofija Vergara? Možda se nadao nekom sitnom podmićenju, recimo da dobije dvadeset dolara ili nešto u naturi?

Ono što se dogodilo najviše liči na vic o Lali i Svetom Petru (*). Sofijini drugari pitali su ga: “Je l’ ‘naš ti ko je ovo?” Možda je znao, možda nije, tek – Sofija nije ušla u klub.

(* vic na koji mislim je onaj kad Sv. Petar pita Lalu gde je put za Čenej. Lala mu odgovara, baš neću da ti kažem. Sv. Petar pita, je l’ znaš ti ko sam ja, ja sam Sveti Petar. Ako mi ne odgovoriš na pitanje, nećeš ići u raj. Na šta će Lala, pa nećeš ni ti u Čenej.)


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.T

Editors choice