osramoceni Trach Up Specijal   Svadba, svadba i neočekivani rastanci!

Bili su nevaljali, nema poklona za njih!

Godina u svetu bogatih i slavnih, kojoj okrećemo pozadinu, počela je manje-više mirno, kulminirala je sa prolećno-letnjim svadbama, a završila se razvodima i veridbama. Uglavnom su se zvezdice udavale, razvodile i porađale. Osim LiLo (Lindsay Lohan). Ona se premeštala iz sudnica do mrtvačnice, da bi došla do “Playboy” magazina. Neverovatno, ali istinito: LiLo bi mogla da traži savet od sada prosvetljene i srećno verene Britni (Britney Spears), koja se ove godine nije ošišala na ćelavo nijednom.

Vencanja Trach Up Specijal   Svadba, svadba i neočekivani rastanci!

Biće posla za advokate - najezda venčanja.

Tri svadbe su posebno bitne iz potpuno različitih razloga. Prvo je kraljevsko venčanje, koje je Pipu Midlton (Pippa Middleton) lansiralo među superstarove, a bujna mašta paranoičnih teoretičara zavera je početak godine provela smišljajući kako je jedna tako obična Kejt ščepala princa. Izvukli su sve moguće i nemoguće fotke, pravili klipove, a onda su svi zaćutali, da im buduća kraljica ne bi glave odrubila. Treslo se Ostrvo, a onima koje baš briga za prinčeve i princeze, slavlje je priredila večito verena Kejt Mos. Fanovi supermodela su objavili rat: “There is only one Kate in London”. To je taj britak humor britanskog naroda, što bi mi rekli: “Je*eš Midltonovu, živela Mosova!” A na svadbi kod Kejt se pojavio gospodin Galijano (John Galliano).

Kraljevi Trach Up Specijal   Svadba, svadba i neočekivani rastanci!

Sestre Midlton osvojile planetu, još malo pa k'o klan Kardašijanovih.

Najveći modni skandal je prešao sve granice modnog sveta i završio kao poslastica na naslovnicama tabloida širom sveta. Galijano je snimljen kako pljuje Jevreje i onako pijan izvaljuje kako voli Hitlera. Na modnu scenu mu povratka nema u skorije vreme, mada je dizajnirao venčanicu gore pomenute Kejt. Živ je i zdrav, a ponovo su se javili zagovornici teorija zavere, kojima ovakvi ispadi hrane duše. Mada, nije da se mi žalimo. Kao nevinim posmatračima, zabavno nam je.

zzzzz444444444 Trach Up Specijal   Svadba, svadba i neočekivani rastanci!

Okupacija! Iskaču iz veš mašina, posuda za sapun, mikrotalasnih rerni... A koja je njihova slabost, još niko ne zna!

Povratak na venčanja. I razvode. Pošto mu to kod Kim Kardašijan (Kim Kardashian) dođe isto. Bejaše to skupa svadba, a još veća zarada. Nakon sedamdesetak dana Kim i gospodin, čije ime nije ni važno, razišli su se, mada nikom nije jasno zašto. Ako je to marketinški trik, čestitamo im. Bolje izvedeno od one fore sa šetajućim likom na Mesecu!

Demi Trach Up Specijal   Svadba, svadba i neočekivani rastanci!

Tako je jedna nebitna plavuša dobila svojih par minuta slave.

Ružni razvodi su trend započet u Srbiji, a na Holivud se raširio poput sifilisa samo par meseci nakon što smo preživeli drame nekih plavokosih pevaljki iz regiona. Matora koka Demi (Demi Moore) i pastuv Ešton (Ashton Kutcher) su se rastali, naravno, uz pompu i neke silne “druge žene”. To što je on uništio svoj brak, nije naš problem. Ali, to što je uništio seriju “Two and a Half Men”, to mu teže opraštamo. Čarli vrati se, sve ti je oprošteno! Stopama gospodina i gospođe Mur pošli su i Lopezovi (Jennifer Lopez, Marc Anthony), ali i Smitovi (Will Smith, Jadda Pinkett Smith), koji su se baš trudili da nas ubede u suprotno.

biber1 Trach Up Specijal   Svadba, svadba i neočekivani rastanci!

Nisi joj valjda i dete napravio?!?

Biberizam (Justin Bieber) je nova religija, osnovana od strane mladih i nezrelih devojčica širom planete. Biberko, klinja iz Kanade, istovremeno je najomraženiji i najobožavaniji. Već je navodno napravio neko derle, mada je taj slučaj misteriozno zataškan. Mi tvrdimo da mali ne igra za naš tim, ali dobro. Valjda Selena Gomez (Selena Gomez) to bolje zna.

zzzzzzzzzzz3 Trach Up Specijal   Svadba, svadba i neočekivani rastanci!

Postavljalo se pitanje: da li je Bijonse stvarno trudna ili samo čudna.

Bijonse (Beyonce) je najznačajnija trudnica na svetu, ako je suditi po pompi koju je izazvala pojavljivanjem na MTV nagradama. Džesika Simpson (Jessica Simpson) je takođe trudna, mada je daleko podnošljivija od Bibi. Pridružila im se Kloi Kardašijan (Khloe Kardashian), mada ceo svet iščekuje prestolonaslednika britanske krune i, naravno, još jedno dete Breda (Brad Pitt) i Anđe (Angelina Jolie). Da li je Enistonova (Jennifer Aniston) napumpana, ostaje misterija, makar još par nedelja.

Ejmi Trach Up Specijal   Svadba, svadba i neočekivani rastanci!

Anđeoski glas, pakleni život.

Najtužnija vest iz sveta poznatih svakako je prerana smrt Ejmi Vajnhaus (Amy Winehouse). Njen poslednji zvanični nastup se odigrao pred našim očima, ali niko nije mogao da predvidi da će Ejmi napustiti ovaj svet tako mlada i tako brzo. Ostavila nam je divnu muziku, te je nikada nećemo zaboraviti.


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Comments