Didijeva žurka, Rijanina dojka

Rihanna Trach Up   Sram te bilo, Rihanna!

Karmin nije zaboravila

Gospođica Rijana (Rihanna) ne zna za blam. Niti za stiliste, a ni za brushalter. Na novogodišnjem partiju koji je organizovao Pi Didi (P. Diddy) u Majamiju, Riri se pojavila zakopčana do grla, mada u providnoj haljini, te ostaje pitanje: zašto jednostavno nije došla gola? Makar bismo bolje videli taj njen famozni pirsing na bradavici. Nakon novogodišnjeg ludovanja, pop pevačica je ostavila srceparajuću poruku na mreži Twitter: “Naočari za sunce i Advil… Sinoć je bila ludnica”. Iste bradavice – minus minđuša – pokazala je svom rodnom Barbadosu samo dan ranije.

Sve što vidi u usta meće

Kortin Trach Up   Sram te bilo, Rihanna!

Žena bukvalno ne ume da zatvori usta!

Trudnjača iz klana Kardašijan, Kortni (Kourtney Kardashian), rado je pozirala slučajno-namernim paparacima u Las Vegasu, gde je sa svojom brojnom familijom ispratila 2011. godinu. Kortni se nije odvajala od dečka Skota (Scott Disick), a koliko vidimo – njemu može samo da prija, jer Kortni je u usta stavljala šta god joj se našlo pod rukom. Sreća pa ne može da zatrudni dok je trudna.

Još malo Kardašijanovih

Kim Trach Up   Sram te bilo, Rihanna!

Najjednostavnije bi bilo da se nikada nisu nakotili...

Kim (Kim Kardashian) je rešila da u 2012. godini bude jednostavnija, tako kaže njen Twitter nalog. Zato je za doček obukla jednostavnu mini belu haljinicu marke Gucci, otfikarila šiške i onako, jednostavno izigravala domaćicu/počasnog gosta u klubu “Tao” u Las Vegasu. U ponoć je udarala u neko tadicionalno zvono, a za taj težak čin je dobila tričavih 600 hiljada dolara. Taman za remont slavne guzice.

Ovaj razvod postaje sve bolji!

KejtiPeri Trach Up   Sram te bilo, Rihanna!

Za sada Rasel vodi, ali utakmica je tek počela

Manite se, deco, meksičkih sapunica – makar dok traje razvod gospođe Peri (Katy Perry) i gospodina Brenda (Russell Brand). Znalo se da im brak nešto ne valja, ali tek sada prljavština počinje da isplivava. Naime, Rasel nije voleo Kejtine drugarice, posebno ne Rijanu (Rihanna) – tako kažu izvori bliski pop pevaljki – a njegovi ortaci kažu da je ona stavila slavu ispred dece, što je Rasela silno zabolelo. Takođe, Kejti voli da cugne, a Raselu, kao lečenom alkoholičaru i narkomanu, to ne treba u kući. Pošto predbračnog ugovora nema, Brend može da pokupi celih 20 miliona dolara, što mu dođe polovina od Kejtine ukupne vrednosti. Jedva čekamo nastavak!

One nemaju popravni

TOWIE Trach Up   Sram te bilo, Rihanna!

"The Only Way Is Serbia" - rekoše posrnule zvezdice

Samoprozvane zvezde britanske serije “The Only Way Is Essex” ponosno su pokazale svoje novogodišnje krpice. Kao i mnoge domaće zvezdice, ni ove nemaju pojma koja je godina i šta im stoji – bitno je da se providi, šljašti i kipi. Loren (Lauren Goodger) je ova u crnoj haljini, kroz koju se odlično vidi veš, Lidija (Lydia Bright) je šljašteće pantalone uklopila sa brushalterom, a dama u ružičastom kojoj iskaču dojke je Kloe (Chloe Sims). Makar ove naše imaju popravni u vidu proslave pravoslavne Nove godine.


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Tina Bunjevački je nepopravljivo romantična, čak i kada tome nema mesta u nekoj situaciji. Svako jutro kaže sebi “Od sutra počinješ da učiš i vežbaš” i skoči na čokoladu, kafu i pisanje bloga. Često ukucava na pretraživačima “crno-bele fotografije” i “Impresionizam Van Goga”. Obožava dan kada ode u staru novinarnicu i kupi brdo novina pre X godina, kako bi seckala najzanimljivije članke. Zacrtani cilj: 58 kilograma i sledeća Anna Wintour

Comments