Vatačina u Majamiju

Lopez Trach Up   Srećna Nova, ali kako kome!

Znamo šta ste radili prošle noći

Dobro, možda nam je malo proradila mašta, ali što da ne. On je mlad i nezgodan, ona dama u godinama, željna malo akcije. Tu je i sunce, te činjenica da su zarobljeni na luksuznoj jahti nadomak Majamija. Izgleda da je Džej Lo (Jennifer Lopez) rešila da zaboravi incident iz McDonalds-a, kada je neinformisana radnica pomislila da je ona Kasperova (Casper Smart) keva. Razlika u godinama = 18 i kusur meseci.

Vatačina u Majamiju 2

Rouzi1 Trach Up   Srećna Nova, ali kako kome!

I dalje znamo šta ste radili prošle noći

Rouzi (Rosie Huntington-Whitely) i Džejson (Jason Statham) to su srca dva, ljubili se, grlili, posred Majamija! Pošto su se fino povatali, ali samo preko odeće, otišli su do plaže, da Rouzi pokaže drugim poznatim ribama ko je glavna čuvarka plaže. Razlika u godinama = 20.

Gospođo frizerko, dajte mi jednu Biberku

Frizutr Trach Up   Srećna Nova, ali kako kome!

Levo - friz za klinke, desno - friz za dame

Džabe ga pljujemo, kada se svi frajeri šišaju na Biberku (Justin Bieber). Kao što se i sve ribe seckaju na Emu (Emma Watson). Biberko i Ema imaju najtraženije frizure koje se traže širom naše drage planete, ako je verovati Google-u. Tako da, ukoliko imate dileme oko friza, nemojte guglovati!

Njeno velićanstvo, Melani od Narnije

MelaniGrifit Trach Up   Srećna Nova, ali kako kome!

Skijanje sa cvetom je najnoviji krik mode!

Gospa Antonija Banderasa (Antonio Banderas), Melani Grifit (Melanie Griffith), uživa u ludorijama koje pruža Aspen, zimsko utočište bogatih i slavnih, tj. onih koji nisu na Karibima ili Havajima. Melani je ponosno prošetala u crnom outfit-u, koji je upotponila prugicama crvene boje, kako bi šeširić-cvetić dobio na ceni. Pretpostavićemo da je htela na kraljevsko venčanje, a kada je nisu pozvali, sačekala je svojih pet minuta, kako bi svi Britanci videli šta su propustili. Sledeći put, molimo vas da je ne prenebregnete.

Dan posle

RaselBrend Trach Up   Srećna Nova, ali kako kome!

Ne znamo ko je od ovo dvoje "kissed a girl", ali ovom drugom se to nije dopalo

Ne, ne promovišemo pilulu protiv neželjene trudnoće usled novogodišnje alkoholizacije. Ovo je samo Rasel Brend (Russell Brand) dan pošto je podneo zahtev za razvod od pop-princezice Kejti Peri (Katy Perry). Kako se šuška, Rasel je to uradio zarad Kejti, koju bi roditelji – okoreli katolici, osuđivali. Uglavnom, ona je na Havajima već neko vreme, ima se, može se, a on u rodnoj Engleskoj, bleji sa kul ekipom, poput Florens Velč (Florence Welch) iz benda Florence and the Machine.


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Tina Bunjevački je nepopravljivo romantična, čak i kada tome nema mesta u nekoj situaciji. Svako jutro kaže sebi “Od sutra počinješ da učiš i vežbaš” i skoči na čokoladu, kafu i pisanje bloga. Često ukucava na pretraživačima “crno-bele fotografije” i “Impresionizam Van Goga”. Obožava dan kada ode u staru novinarnicu i kupi brdo novina pre X godina, kako bi seckala najzanimljivije članke. Zacrtani cilj: 58 kilograma i sledeća Anna Wintour

Comments