A mislile smo da helanke nisu pantalone…

Sofija Trach Up   Šta je zajedničko Clintu Eastwoodu i Kardashianovima?

Gaćice ne, ali super visoke štikle su joj prilepljene za noge!

Iako je previše mlada da bi je nazivali senilnom, naprosto nemamo drugo objašnjenje. Sofija (Sofia Vergara) često zaboravi neki ključni odevni predmet, a ovog puta su to – ni manje ni više, gaće! Ili se zbunila pa je mislila da je obukla duboke zimske gaće, a ono ustvari samo navukla providne hulahopke… Šta god da je, ako već želi da pokazuje guzicu, postoje mesta za to i tokom hladnih dana, te draga Sofija ili putuj na Havaje ili unajmi nekog da te oblači. Ovo je neprihvatljivo!

Zar i ti, deda Klinte!?

Klint Istvud Trach Up   Šta je zajedničko Clintu Eastwoodu i Kardashianovima?

Ma, žene su ionako krive za sve!

Klint Istvud (Clint Eastwood) i njegova familija prave reality show. Legenda Holivuda, režiser i večiti kauboj, nije dao nikakvo objašnjenje za ovaj poduhvat, ali oni koji znaju više krive njegovu suprugu, koja je 35 godina mlađa od njega i hoće malo da šljašti u medijima. Osamdesetjednogodišnji glumac je karijeru i ugled gradio decenijama, a zašto bi to sve tek tako bacio, nikom normalnom jasno nije. Ovo na dobro ne mož’ da izađe.

Život i pozeranija

Kardasijanovi1 Trach Up   Šta je zajedničko Clintu Eastwoodu i Kardashianovima?

Izbacite uljeze, a to nisu ovi bez vagona šminke

Da li ste znali da Šon Pen (Sean Penn) pauze između snimanja provodi na Haitiju, pomažući u izgradnji domova za one koji su ostali bez ičega, posle zemljotresa iz 2010. godine? Nedavno mu se pridružila i Opra (Oprah), bez paparaca, šminkera i superkul štiklica. A onda je došla porodica iz pakla i sve je dobilo sasvim novu dimenziju. Kardašijanovi (Kardashians) su se okupili oko izgladnele dečice, sve sa vagonom šminke, veštačkim guzovima i ultrauvijenim trepavicama. Ne zaboravimo torbe od 10.000 dolara. A šta će oni tu? Pa, da se još malko slikaju u ovoj godini, nisu ispunili kvotu.

Kardasijan2 Trach Up   Šta je zajedničko Clintu Eastwoodu i Kardashianovima?

Nekad i sad: uvek ih je spajala ta ljubav prema kul krpicama i dekolteima

A u međuvremenu, dobrotočiva prepodobna Kimi (Kim Kardashian) se ponovo muva sa K. Vestom (Kanye West). Da li je čovek skrenuo s uma ili je posredi novinarska patka, saznaćemo uskoro. Jer u porodici Kardašijan, ništa ne ostaje između četiri zida. Tačnije, i ono što ostane, nađe se na kanalu E!.

Ko se to nama udaje?

BBBBBBBBBBBBBBBBB Trach Up   Šta je zajedničko Clintu Eastwoodu i Kardashianovima?

Budući muž i žena - mačka pečena

Britni Spirs (Britney Spears) je zaprošena! Džejson Trevik (Jason Trawick) je izgleda čovek od manira, tako da je otišao prvo kod Britninog tate, Džejmija (Jamie Spears) da ga pita za dozvolu da oženi njegovu ćerku. Džejmi je veliki fan Džejsona, pa je, naravno, pristao i sad čekamo nastavak ove ljubavne priče. Čestitamo gospođi Britni i budućem suprugu u nadi da je tačna ona stara: “treća – sreća”.

Ghost Rider po drugi put

gggggggggggggggggggg Trach Up   Šta je zajedničko Clintu Eastwoodu i Kardashianovima?

Uterivač pravde opet vozi

Nikolas Kejdž (Nicolas Cage) se vratio na male ekrane nastavkom filma “Ghost Rider: Spirit of Vengeance“. Trejler je pušten ostaje nam samo da vidimo da li će prevazići prvi deo. Humor, svakako neće izostati, pored ultrazabavnog Nikolasa.

Zašto je tako prokleto mršava?

LLLLLLLLL Trach Up   Šta je zajedničko Clintu Eastwoodu i Kardashianovima?

Da je sretnemo, udelile bismo joj koji dolar

Sestra Lindzi Lohan je odjednom postala slavna. I taman se ponadamo da će jedna od njih biti uravnotežena, da ne kažemo, normalna, a onda se setimo da “krv nije voda“. Evo ovde je vidimo neuhranjenu i nalik na vešalicu. Zar ne bi trebalo da bude podrška starijoj sestri? Prvi nalet  vetra na Havajima (gde su slike snimljene) i ostadosmo bez jedne Lohanke.


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Tina Bunjevački je nepopravljivo romantična, čak i kada tome nema mesta u nekoj situaciji. Svako jutro kaže sebi “Od sutra počinješ da učiš i vežbaš” i skoči na čokoladu, kafu i pisanje bloga. Često ukucava na pretraživačima “crno-bele fotografije” i “Impresionizam Van Goga”. Obožava dan kada ode u staru novinarnicu i kupi brdo novina pre X godina, kako bi seckala najzanimljivije članke. Zacrtani cilj: 58 kilograma i sledeća Anna Wintour

Comments