Ubucio se

dzordz majkl Trach Up   Steven Tyler VS Tuš kabina

Manje piva, manje piva!

Nakon dve godine pauze, Džordž Majkl (George Michael) je ponovo nastupao u Royal Albert Hall-u, u Londonu. Četrdesetosmogodišnji pevač je pokazao svoje novo, zmijsko telo, te je prosto neverovatno da je ne tako davno ovaj gospodin bio seks simbol. Manje piva, više vežbe! A možda mu je samo raskid teško pao (direkt u stomačinu)? Na nastupu se pojavila i bivša članica Spice Girls, Džordžova dugogodišnja ortakinja, Džeri (Geri Halliwell).

Ponovo tata

bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb Trach Up   Steven Tyler VS Tuš kabina

Sve njegove žene i sva njegova deca plus ono na putu

I dok se njegovoj bivšoj ženi, Demi Mur (Demi Moore), ceo svet ruši, Brus Vilis (Bruce Willis) postaje ćale po četvrti put. Brus i supruga, Ema Heming (Emma Heming), sa kojom je u braku dve godine, očekuju prvu prinovu početkom sledeće godine. Pa, neka im je sa srećom!

Nema dečka, pa se slika

nikol Trach Up   Steven Tyler VS Tuš kabina

Još jedna multitalentovana ličnost koja nema pravo zanimanje

Pomenuli smo onaj raskid zbog prezauzetih rasporeda. E pa možda je i ovo fotkanje doprinelo istom, jer je nekadašnja Pussycat Nikol (Nicole Scherzinger) novo lice američkog brenda London Fog. U ovom angažmanu Nikol je zamenila Kristinu Hendriks (Christina Hendricks) i njene zanosne (a kažu i prirodne) obline.

Inspiracija, kažete?

HM Trach Up   Steven Tyler VS Tuš kabina

Volite modu, plašite se pomodarstva

Pojavila se nova kolekcija čuvenog street brenda H&M, a inspirisana je filmom “The Girl With The Dragon Tattoo“. Triš Samervil (Trish Summerville) se krije iza ove kolekcije, koja nam baš i nije u duhu H&M-a. Ustvari, ovo izgleda kao gomila starih i ne baš mirišljavih krpica nabacanih na anoreksične devojčice, koje buše, pardon, pirsinguju, šta god im se nađe pod rukom.

Ionako nije bilo pravo venčanje

tara Trach Up   Steven Tyler VS Tuš kabina

Ne zna ni ona gde udara

Taman kad smo se ponadali da je navatala nekog i nju da oženi, kad ono, Tara Rid (Tara Reid) se razvodi, posle dva meseca. Ali, Tara neće biti raspuštenica, jer njen brak za izvesnog Zeka (Zack Kehayov) ionako nije bio legalan. Da li ovo samo očajničko plakanje za medijskom pažnjom ili je Tara sve samo ne na dobrom putu, niti znamo, niti nas zanima!

On je samo blue

padavicar1 Trach Up   Steven Tyler VS Tuš kabina

Nije noć veštica, već tuš kabina

Ovako Stven Tajler (Steven Tyler) izgleda na nastupu malo posle velikog pada u tuš kabini, koji, kako navode mediji nije bio ni malo naivan. Plav oko očiju i sa podlivima (iako verujemo da je ipak malo i našminkan) nisu ga zaustavili da nastavi nastupe. Bravo dekice ti si još uvek rock & roll!


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Nataša Naumović brzo priča, brzo kuca, a još brže misli. Zaljubljena u marketing, pisanje, kulturologiju i modu. Voli da kuva i da dobro izgleda u kuhinji. I misli da to nije nista neobično. Ne voli šablone i ljude koji kažu to niko ne radi. Voli svoje prijatelje i brata i od skoro potpuno zaljubljena u jogu

Comments