Pipa je druga žena?

Pipava Trach Up   Švaleri i džentlmeni!

Pare, pare, pare, voli samo pare…

Nakon što je dečko ostavio i izjavio da nije tip ribe za ženidbu, sav dokoni svet, pa i mi sa njima, pita se koji će sledeći muškarac da pipne Pipu (Pippa Middleton). A ona svakako nije mutava. Već se uveliko priča da je smotala milijardera, koji ima ženu i troje dece. Reč je o Benu Goldsmitu (Ben Goldsmith), tridesetjednogodišnjem nasledniku sa pedigreom. A pošto je veoma ružno rasturati brak, umešala se i seka Kejt (Kate Middleton), koja je kao buduća kraljica zabranila sestri nastavak ove afere, zaboravljajući da je najslađe voće ono koje je zabranjeno.

Eye candy, pa puta dva

SherlockHOlmes Trach Up   Švaleri i džentlmeni!

They brought the sexy back

Londonska premijera nastavka filma iz 2009. godine, “Sherlock Holmes 2: A Game of Shadows”, koji je kao što znate režirao Gaj Riči (Guy Ritchie), ponovo je spojio dva slatkiša, Džuda (Jude Law) i Roberta (Robert Downey Jr.), nakon poražavajuće premijere u SAD-u, na kojoj se Džud nije pojavio. Duet Šerlok – Votson (Sherlock Holmes, Dr. Watson) toliko dobro izgleda, da se čovek, tačnije žena zapita: da li od gledanja u fotke može da se zatrudni?!

Oficir i džentlmen, pardon, matriks i džentlmen

Rivs Trach Up   Švaleri i džentlmeni!

Kijanu, udaj se za nas!

Pitanje – šta biste uradili da sretnete poznatu ličnost u metrou? Mi, lično, bismo ga spopale za autogram ili bismo blenuli u nju/njega. Amerikanci to shvataju drugačije. Kijanu Rivs (Keanu Reeves) se potpuno slobodno i bez histerije i vriske fanova vozi metroom. I dok se on tako klackao, pored njega je stala devojka sa torbom. Nije razmišljao, ni pet, ni šest, ustao je poznati glumac sa svog sedišta i ustupio ga devojci. Molim vas, aplauz za zvezdu kojoj nije problem da bude običan čovek!

Očajna domaćica no more!

Longoria Trach Up   Švaleri i džentlmeni!

Crna Eva, šta ti bi?

Ko je latino zavodnica u ciklama haljini? Naravno, Eva Longorija (Eva Longoria). Uhvatili smo je ovako zanosnu na žurci humanitarne organizacije i verujem da su i muškarcima i ženama oči ispale kad su je videli. Onda se nešto desilo, možda su je kidnapovali vanzemaljci, jer se na after partiju pojavila u crnom izdanju, nimalo zavodljivom, već krajnje dosadnom. Pokušaj da izgleda kao catwoman nije uspeo. Fail!

Pogled koji ubija

RejcelZo Trach Up   Švaleri i džentlmeni!

“Feed me”

Ne samo da ubija, nego i proždire malu decu. To se desi kada preterate sa botoksom. Samo pitajte Rejčel Zoe (Rachel Zoe), ili još bolje, zamolite je za jedan osmeh. Šta će žena, krenula na večeru povodom otvaranja virtuelnog muzeja uvek prekvarcovanog dizajnera Valentina, pa svratila malo na mumificiranje. U svetu smrtnika njen poduhvat je ekvivalent manikiru.

Jedna sasvim neobična jelka

Viki i Dejvid Bekam (Victoria i David Beckham) su rešili da se “otvore” za predstojeće praznike, i to široko, da celo selo o tome samo priča. Veličanstveni Bekamovi su potrošili više od 40,000 eura samo na novogodišnju jelku i prateće balončiće, jer je ovo prvi Božić za malenu Harper. Zanemarljivo je da je Harper bebac koji nema pojma ni nos da obriše, a kamoli šta je jelka koja vredi kao jedan stan. Ova magična jelka je pravljena po uzoru na onu iz Bakingemske palate (­Buckhingam Palace).


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Tina Bunjevački je nepopravljivo romantična, čak i kada tome nema mesta u nekoj situaciji. Svako jutro kaže sebi “Od sutra počinješ da učiš i vežbaš” i skoči na čokoladu, kafu i pisanje bloga. Često ukucava na pretraživačima “crno-bele fotografije” i “Impresionizam Van Goga”. Obožava dan kada ode u staru novinarnicu i kupi brdo novina pre X godina, kako bi seckala najzanimljivije članke. Zacrtani cilj: 58 kilograma i sledeća Anna Wintour

Comments