Tako to rade zvezde tinejdžerskih serija

Analin Trach Up: Svuda pođi, na Twitter dođi

Kao tri ćerke i jedan bolestan tatica

Glavna zvezda serije “90210”, Analin (AnnaLynne McCord) voli dečka, kolegu Dominika (Dominic Purcell), i ne smeta joj da ceo svet to zna. Plavokosa mršavica i zvezda serije “Prison Break” uslikani su na plažama Sidneja, pošto niko nije blesav da se smrzava po snimanjima. Uglavnom, ništa ovo nije čudno, osim ako uzmete u obzir da se ovo dvoje vataju pred dve devojčice, Dominikove ćerke, koje imaju po osam godinica. Onda to već menja stvar. Još su sirotoj deci uvalili fotoparate da ih fotkaju. Šta će na to da kaže majka devojčica, tek će se čuti, a čisto informacije radi, Analin je od svog dragana mlađa samo 17 godinica.

Twitter-tragedije (1. deo)

MarajaKerio Trach Up: Svuda pođi, na Twitter dođi

Romantika među cevčicama, mašinama i iglama

Zar ne vidite koliko je super što postoje Facebook i Twitter? Evo vam najnoviji primer koliko su korisne te društvene mreže. Maraja Keri (Mariah Carey) je strpala muža Nika Kenona (Nick Cannon) u bolnicu, jer ima neke probleme sa bubrezima. Kako bi ona to saopštila celom svetu da nema nalog na Twitter-u? Teško! Ovako je zamolila fanove da se mole za Nika i poslala im bizarnu fotku koju kada Nik bude video, verovatno će opet u bolnicu. Srčka i tako to. Pa ne zovu je džabe Mariah Scary.

Twitter-tragedije (2. deo)

50 cent money Trach Up: Svuda pođi, na Twitter dođi

Dok čeka smrt, 50 Cent uživa u milionima

Hip hoper 50 Cent je rešio da umre. U stvari, ubeđen je da ga smrt čeka iza svakog ćoška, barem tako piše pogodite gde? Pa, naravno, na svom Twitter-u! Kada ne umire, svađa se sa svojom izdavačkom kućom, ali to je ipak daleko normalnija priča. Kako god, šta očekivati od lika koji je prvi album nazvao “Get Rich or Die Tryin'”?!

Ona je pomalo gej

demiiiii Trach Up: Svuda pođi, na Twitter dođi

Podseća li vas ova Demina cica na Eštonovu ljubavnicu?

Još jedan obrt u već poprlično prljavom razvodu Kučera (Ashton Kutcher) i Murove (Demi Moore) – Demi je imala aferu sa osobom ženskog pola! U stvari, ovo dvoje su zapravo svingeri, Ešton juri klinke, a Demi – vagine, naravno u tajnosti. Ona je navodno imala aferu sa TV zvezdicom Brendi (Brandi Glanville) i to mnogo pre Eštona, u maju 2009. godine. Tada je i Brendi bila u braku. Da su jednostavno pozvale muževe da gledaju, sada ne bi bacale milione na advokate.

Treća sreća?

drew barrymore Trach Up: Svuda pođi, na Twitter dođi

Makar je ovaj lepši od prethodne gospode Berimor

Dru Berimor (Drew Barrymore) se verila, što znači da će biti mlada po treći put. Vil Kopelman (Will Kopelman), aktuelni dečko, sada verenik nestašne Dru, postavio je sudbonosno pitanje tokom praznika, a ona je to lepo prihvatila, valjda je i navikla do sada. Ne zna se koliko se dugo zabavljaju, ali nagađa se da je romansa počela u februaru 2011. godine. S obzirom na to da su dva prethodna braka gospođe Berimor trajala svaki po manje od pet meseci, želimo im da ovaj potraje makar duplo. Ma, nećemo da sitničarimo, dajemo im celih 12 meseci!

KIM KARDasijh Trach Up: Svuda pođi, na Twitter dođi

"Ovaj parfem je potpuno drugačiji od prethodnih" - reče Kimi, mada ne znamo zašto bi neko kupovao isti miris u drugom pakovanju...

Nije prošlo ni godinu dana od njene smrti, a Kimi (Kim Kardashian) uveliko skrnavi holivudsku ikonu Elizabet Tejlor (Elizabeth Taylor). Na Twitter je gospođa Kimi postavila fotku inspirisanu Tejlorovom, koja je najava reklamne kampanje za još jedan produkt porodice Kardašijan – parfem “True Reflection”. Teško da će se Kimi ovde zaustaviti, jer je prošlog meseca potrošila 65,000 dolara na nakit pokojne glumice, a da tragedija bude veća, neki zalutali fan gospođe Kardašijan (ili rođak, ionako ih ima na sve strane) je odgovorio kako je Kim prava Liz Tejlor našeg doba. Odosmo da gradimo vremeplov, ova dekada smrdi!

Trudna Sijena!

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Trach Up: Svuda pođi, na Twitter dođi

Biće to jedna super stylish beba

Dvadesete je provela u hoćeš-nećeš varijantama sa Džudom (Jude Law), a samo nekoliko dana nakon što je napunila 30 godina, Sijena (Sienna Miller) očekuje prvu bebu. Otac deteta je njen dečko, glumac, Tom (Tom Sturridge), par već živi zajedno, ali ne planiraju venčanje. Na sreću našu, a i vašu, Milerova je dobila bitku protiv paparaca, tako da neće iskakati njene fotke iz frižidera, mada bi bilo lepo videti kako će se boho kraljica oblačiti kada stomak naraste.


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Tina Bunjevački je nepopravljivo romantična, čak i kada tome nema mesta u nekoj situaciji. Svako jutro kaže sebi “Od sutra počinješ da učiš i vežbaš” i skoči na čokoladu, kafu i pisanje bloga. Često ukucava na pretraživačima “crno-bele fotografije” i “Impresionizam Van Goga”. Obožava dan kada ode u staru novinarnicu i kupi brdo novina pre X godina, kako bi seckala najzanimljivije članke. Zacrtani cilj: 58 kilograma i sledeća Anna Wintour

Comments