Nije novost da Tejlor (Taylor Swift) voli mlađe dečke, potvrdila je još jednom odabravši četiri godine mlađeg Konora Kenedija (Conor Kennedy), s kojim je navodno nekoliko mjeseci. Djevojka je očigledno jako zagrijana, kada je već kupila kuću nasuprod Kenedijevih vrijednu 4,9 milijuna dolara sa sedam spavaćih soba i pet kupaonica u državi Masačusets.

Međutim, ljubav nije jednostrana. Osim Konora, njegova tetka i baka također su lude za Tejlor, i htjele bi je imati u obitelji. Svift je većinu ljeta provela u društvu Kenedijevih ploveći jedrilicom, a nije propustila ni Dan nezavisnosti. Izgleda da se mala i te kako zna ubaciti u familiju i sve ih redom šarmirati.

slika2.jpg Trach Up: Taylor Swift misli ozbiljno sa mlađahnim dečkom

Tejlor i Konor na jedrilici


Matea Kutija je studentica na Tekstilno-tehnološkom fakultetu, izrađuje nakit i crta, voli pisanje, smijeh i pozitivne ljude. Najveći je ljubitelj čaja i vječni perfekcionista, a život ne bi mogla zamisliti bez obitelji i prijatelja. Skuplja nepotrebne stvari i stare časopise, a iz takta je najbolje izbace klišei, nepravda i naporni ljudi.

Comments