Nova Mekartnijeva mlada

mekartnijevka Trach Up   Teleća strast Miše Barton

Madam, godine su sitnica naspram vašeg lica

Nova gospođica Mekartni (McCartney), Nensi Ševel (Nancy Shevell) neprepoznatljiva je na fotografijama iz godišnjaka davne 1977. Srećom, deka Mekartni nema nameru da ima decu u ovim poznim godinama… Ili ipak ima? Uh.

Bar se opet skinula? I neka je!

bar rafali1 Trach Up   Teleća strast Miše Barton

Kad bi "bar" ova Bar skinula nešto do kraja, pa da nam se uredništvo obraduje...

Super model Bar Rafali (Bar Refaeli) pozirala je za brend Passionata, proizvođača donjeg rublja. Izleda da je Bar navikla da se skida ove godine. Bolje ona nego Agilera, u svakom slučaju.

Bad romance?

gaga Trach Up   Teleća strast Miše Barton

Nije loš izbor Gaga, nisi ni ti mutava

Lady G šeta svog dečkića mlađanog Tejlora Kineja (Taylor Kinney) javno i pred svetlima paparaca. E sad ko je tu lady, a ko tramp… Nismo još smislile. A vi?

Lepuškasti par ponovo napada

dosade Trach Up   Teleća strast Miše Barton

Naslovna strana ponosne vlasnice najboljih trbušnajka

“Brak je nebitan, a pogotovo posle desetogodišnje veze”, na sav glas viče sadašnja voditeljka i trener u emisiji ” Najveći gubitnik”. Iako su već mnogi zaboravili da je bila teniserka, svi znaju za njenu decenijsku vezu sa poznatim pevačem, sinom još poznatijeg tate. Ona je Ana Kurnjikova, a on Enrike Iglesias (Enrique Iglesias). A da li joj verujemo, e to je nebitno.

Prokleto mastilo!

irina Trach Up   Teleća strast Miše Barton

Zna Paf Dedi šta valja!

Irina (Irina Shayk) je postala jedna od najtraženijih manekenki današnjice, a jasno je i zašto. Fotografija pred vama je iz it knjige posvećene obožavanju ženskih guza i sastoji se od skoro dvesta pedeset ovakvih i sličnih fotki. Knjiga pod nazivom “Culo” izlazi 22. novembra, a jedan od saradnika je Šon Kombs (Sean ‘Diddy’ Combs).

Miša mesožderka

misa Trach Up   Teleća strast Miše Barton

Da je Miša nosila Gaginu haljinu, pojela bi je. Tek onda bismo imali o čemu da pričamo!

Nakon teleće haljine Lejdi Gage i Miša Barton (Mischa Barton) je otkrila čudnu opsesiju teletinom. Za fotke je zadužen Tajler Šilds (Tyler Shields), veliki fan posrnule LiLo, a možete ih videti na izložbi u Londonu, od 13. oktobra do 13. novembra.


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Nataša Naumović brzo priča, brzo kuca, a još brže misli. Zaljubljena u marketing, pisanje, kulturologiju i modu. Voli da kuva i da dobro izgleda u kuhinji. I misli da to nije nista neobično. Ne voli šablone i ljude koji kažu to niko ne radi. Voli svoje prijatelje i brata i od skoro potpuno zaljubljena u jogu.

Comments