Ah, ti bivši muževi

zzzz Trach Up   Tomi Boj i sav taj znoj!

Ostavljeni muževi su jedna od gorih sorti

Bivši muž Sandre Bulok (Sandra Bullock) učestvovao je u “Američkim čoperima“ (“American Chopper”) i pričao krajnje nepovezane stvari. Prvo je nazvao svoju bivšu ženu “neka holivudska glumica“, kao da mi ne znamo ko je u pitanju i valjda ona ima ime. Onda je rekao nešto u stilu da je, kad se oženio, prestao da se druži sa svima i postao drugačiji čovek. I ko je tu kriv? Sandra se razvela od Džesija Džejmsa (Jesse James) zbog varanja, a Ket Von Di (Kat Von D), sa kojom je posle bio, prevario je čak 19 puta! Fin neki čovek, idealan za ženidbu.

Selam alejkum Dženifer

zzzzc Trach Up   Tomi Boj i sav taj znoj!

Šaptačica krpama na glavi

Nismo sigurni da li je Dženifer Lav Hjuit (Jennifer Love Hewitt) prešla u islamsku veru ili se igra žmurke sa “komšijama u glavi“. Ako je njoj lepo i nama je, samo bismo možda voleli, onako zloćkasto, da se spotakne i ukapira da paparacima ne možeš da pobegneš, a ni doskočiš.

Kosa ju je proslavila

zza Trach Up   Tomi Boj i sav taj znoj!

“To nisam ja, to je moja Šauma“

Nemamo običaj da gledamo i slušamo dečije pesme. Takođe, takve vrste pesama prođu neopaženo, pa te tetka ili stric potapšu po glavi, kao da si “dete debil”, daju čokoladu i lažno utešno kažu “Dobar/ra si ti mali/a“. Ovoj devojčici se posrećilo, pa su svi mahali kosom napred nazad na njenu planetarno popularnu pesmu “Whip my hair“. Ona je ćerka Vil Smita (Will Smith) i zove se Vilou (Willow Smith), što bi se po naški reklo Vrba. Najavila je svoj album prvenac za april 2012. godine, na kome je sarađivala sa mnogim zvezdama, između ostalih sa luckastom Niki Minaž (Nicki Minaj). Ako ne dođe do smaka sveta, mlatićemo kosom tamo ′vamo uz malu Vrbu.

Pravi SATC razvod

KendisBusnel Trach Up   Tomi Boj i sav taj znoj!

Za razliku od Kajli Minog, iskusna Kendis bolje se snalazi sa botoksom

Nadamo se da na putu nije još jedna knjiga samo zato što se prava Keri (Carrie Bradshaw), Kendis Bušnel (Candace Bushnell), razvodi. Nakon devet godina braka, pedesettrogodišnja Kendis je podnela zahtev za razvod od baletana koji je 10 godina mlađi od spisateljice. Eto ideje za nastavak serije i filmova “Sex and the City” – Keri se razvodi od Zverke jer je opsednut karijerom, te odlazi na put zvan “Jedi, moli, voli” u nadi da će pronaći savršenog plastičnog hirurga, baš onog koga posećuje prava gospođa Bredšo. Dok u pozadini vrišti Adel (Adele) i “Rolling In the Deep”.

Udelite sirotinji

TomKruz Trach Up   Tomi Boj i sav taj znoj!

Kejti je ponovo sve kuvala na 90 stepeni...

Kada normalan čovek vidi Toma Kruza (Tom Cruise) ili njegovu suprugu Kejti Holms (Katie Holmes), prosto se sažali. Ona sa istim štiklama i u trenerci, a on u džemperku koji mu je par brojeva manji. Ne smeta nam ni to što ne koristi perspirant, ko zna, možda mu vera ne dozvoljava, ali što nam je pokazao  svaku poru na nekada zgodnom telu, to mu već ne opraštamo. Kad već ima para da nas kupi sve ovako kako sedimo, mogao bi da svrati i do neke prodavnice muške odeće, osim ako ne planira da pozajmljuje Surine (Suri Cruise) haljitke.

Kupa se gola!

IrinaSeik Trach Up   Tomi Boj i sav taj znoj!

Eva bez Adama

Irina (Irina Shayk), Irina, divno telo ima! Manekenka se skinula do gole kože za reklamnu kampanju brenda Germaine De Capuccini. Britanska kompanija koja proizvodi raznorazne preparate za negu tela je buduću gospođicu Kristijana Ronalda (Cristiano Ronaldo) “stavila“ u imaginarnu džunglu, gde ona lišćem pokriva intimne delove. Žao nam je mužjaci, ali ne postoji nijedna XXX verzija reklame na kojoj se baš sve vidi.


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Tina Bunjevački je nepopravljivo romantična, čak i kada tome nema mesta u nekoj situaciji. Svako jutro kaže sebi “Od sutra počinješ da učiš i vežbaš” i skoči na čokoladu, kafu i pisanje bloga. Često ukucava na pretraživačima “crno-bele fotografije” i “Impresionizam Van Goga”. Obožava dan kada ode u staru novinarnicu i kupi brdo novina pre X godina, kako bi seckala najzanimljivije članke. Zacrtani cilj: 58 kilograma i sledeća Anna Wintour

Comments