Sasvim očekivano

Sinova Trach Up   Trachtenberg & Pattinson, ali zamalo!

Još jedan "celebrity mug shot"

Bivša cica Čarlija Šina (Charlie Sheen), Bruk Mjuler (Brooke Mueller), uhapšena je tokom uživanja na Aspenu, pogodite zbog čega? Pa, posedovanja kokaina, logično. Naravno, kaucija od 11.000 USD je plaćena, a suđenje je čeka 19. decembra. Čarli je držao nož pod grkljanom svoje bivše žene, mada koja god žena je toliko blesava da se uda za Šina mora da pati od alkoholizma ili narkomanije. Bivši supružnici imaju dvoje dece. Jadni klinci!

Double date

GossipGirl Trach Up   Trachtenberg & Pattinson, ali zamalo!

Vanesa i Nejt i zajednički dejt

Čejs (Chace Crawford) i Džesika (Jessica Szohr) su bili u vezi, ali samo u seriji “Gossip Girl“. Privatno se druže, te su tako svoje bolje (ili gore) polovine zajedno odveli na hokej. Čejs se trenutno zabavlja sa kanadskom manekenkom Amandom Lejn (Amanda Laine), koja je sedam godina mlađa od njega. U Džesikinom zagrljaju, nakon romanse sa Edom Vestvikom (Ed Westwick), poznatijim kao Čak Bes (Chuck Bass) iz gorepomenute serije, našao se još jedan Britanac, Luk (Luke Pasqualino), koga znamo iz serije “Skins“, a ovo dvoje zajedno glume u filmu “Love Bite“. Bitno da se oni svi na gomili lepo slažu i druže, Čejs voli mlado meso, a Džesika mlade britanske dečake.

Film o filmadžiji

Sijena Trach Up   Trachtenberg & Pattinson, ali zamalo!

Sijena kao najveća žrtva filmskog velikana

Sijena Miler (Sienna Miller) se vraća u velikom stilu. U filmu o slavnom Alfredu Hičkoku (Alfred Hitchcock), glumiće jednu od njegovih muza i mučenica, Tipi Hedren (Tippi Hedren). Film “The Girl” počinje sa snimanjem u četvrtak, a priča je bazirana na bizarnom odnosu Hičkoka i prelepe plavuše, njegovo seksualno uznemiravanje i pokušaj kontrolisanja svakog poteza duplo mlađe glumice. Gvinet Hjuz (Gwyneth Hughes), pisac ove drame, za BBC2 kaže da nam je svima poznata opsesija reditelja prema mladim plavušama, ali njegova opsesija sa Tipi je oboma uništila karijeru.

ŠBB-KBB

michelle kristenj Trach Up   Trachtenberg & Pattinson, ali zamalo!

Eh, sad... Šta bi bilo, kad bi bilo...

Da li ste znali da je malo falilo da Bela Svon (Bella Swan) iz “The Twilight Saga” ne bude Kiki (Kristen Stewart)? U stvari, veće su bile šanse da uloga pripadne Mišel (Michelle Trachtenberg), ako je verovati njenoj izjavi za “Entertainment Weekly“. Mišel kaže kako je borba bila tesna, jer u Holivudu i nema baš nešto bledih devojaka, a njen plus je bio što je već glumila u seriji o krvopijama, kao mlađa sestra Bafi (Buffy) iz istoimene serije. Zamislite samo kakav bi svet bio da se Kiki i Rob nikada nisu upoznali. Kako bi trač rubrike preživele bez Robstena?

God Save McDress

Mekvin Trach Up   Trachtenberg & Pattinson, ali zamalo!

Sve se uhvatile baš jedne jedine haljine...

McQ je nastao pre pet godina kao jeftinija linija modne kuće Alexander McQueen. Od stotinak haljina koje ovi brendovi izbace tokom jedne sezone, naše zvezdice su se zalepile za jednu, kariranu, puf kroja i kratku, čija cena je oko 550 eura. Uglavnom, sada je na nama, običnim smrtnicima da presudimo kojoj najbolje stoji. U konkurenciji nestašnih školarki su Riro (Rihanna), Šeril Kol (Cheryl Cole), Ketrin Dženkins (Katherine Jenkins), Ema (Emma Watson) i Klo (Chloe Moretz). S obzirom na to da su sve mršavice, možda su podelile trošak, a sirota haljina je išla od jedne do druge.


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Tina Bunjevački je nepopravljivo romantična, čak i kada tome nema mesta u nekoj situaciji. Svako jutro kaže sebi “Od sutra počinješ da učiš i vežbaš” i skoči na čokoladu, kafu i pisanje bloga. Često ukucava na pretraživačima “crno-bele fotografije” i “Impresionizam Van Goga”. Obožava dan kada ode u staru novinarnicu i kupi brdo novina pre X godina, kako bi seckala najzanimljivije članke. Zacrtani cilj: 58 kilograma i sledeća Anna Wintour

Comments