Boja kože uništi me, Bože

Stoun Trach Up: Trudnice i rokeri

Eksperimentisanje nije za svakoga

Ema Stoun (Emma Stone) je “popila” kritiku! U Los Anđelesu, na Pre-Golden Globe manifestaciji obukla je čudnu haljinu sa rukavima boje kože, pa je teško zaključiti gde počinju rukavi, a gde ruke. Šminka joj je takođe malo zastranila, pa sve ovo ipak stavljamo u koš “Imala je loš dan”. Ema, ideš na popravni!

Pobogu i zaboga!

Trudna1 Trach Up: Trudnice i rokeri

Veličina je bitna, ali ne u devetom mesecu trudnoće

Amanda Holden (Amanda Holden), sudija iz “Britain′s Got Talent”, trudna je i vrlo “pametna”. Samo na korak od porođaja (nedelju dana) ona se popentrala na štikle od dvanaest centimetara. Ne kažemo da nisu odlične, ali sumnjamo da su pretporođajne. Dakle, sestro slatka, ako ti fale centimetri, prvo se lepo porodi, pa onda luduj.

Kradeš malo, a?

MADONA2 Trach Up: Trudnice i rokeri

A da vi lepo snimite duet?

Dilema “Ko je stariji kokoška ili jaje?” nastala je između koke Madone (Madonna) i jajeta Lejdi Gage (Lady Gaga). Madona je u nekoj emisiji rekla da joj je najslušanija Gagina pesma “Born This Way” zazvučala poznato, odnosno, slično njenoj pesmi iz 1989. godine “Express Yourself”. Nije je napadala, već je čisto obrazovano rekla kako je to slično fenomenu Zeitgeista, odnosno, duha koji se ponavlja kroz vreme. I drago joj je što je uticala na nju. Da li je ovo fin način da gospođa kaže: “Mala, dok sam ja pokazivala vulgarne stvari na sceni, ti si bila u Pampersu” ili je sve samo jedna fina konstatacija, videćemo.

Mešaj, mala

PEPsi Trach Up: Trudnice i rokeri

Pepsi, pepsi, baš si seksi

Seksi glumica Sofija Vergara (Sofia Vergara), koju od milošte zovu Sofija Vijagra, snimila je reklamu za Diet Pepsi. Plava haljina, njeno zgodno telo i verujemo da će sutra biti veliki red u prodavnicama za kupovinu dijetalnog Pepsija. Koja žena ne bi volela da je zovu živa Vijagra?

Roker s Moravu

Keri1 Trach Up: Trudnice i rokeri

Kosati Džim i tetovaže mudrosti

Navikli smo da Džima Kerija (Jim Carrey) viđamo u raznim ulogama, ali da bude dugokosi plavušan i u rok fazonu? Pa, ne baš. Elem, on snima novi film, tumači ulogu Burta Vonderstona, slavnog mađioničara i dok ne bude premijera filma, moraćemo da nagađamo kako on to izvlači golubove iz šešira ili kako levitira. Do tad, uživajte u slikama hard core Kerija.


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Tina Bunjevački je nepopravljivo romantična, čak i kada tome nema mesta u nekoj situaciji. Svako jutro kaže sebi “Od sutra počinješ da učiš i vežbaš” i skoči na čokoladu, kafu i pisanje bloga. Često ukucava na pretraživačima “crno-bele fotografije” i “Impresionizam Van Goga”. Obožava dan kada ode u staru novinarnicu i kupi brdo novina pre X godina, kako bi seckala najzanimljivije članke. Zacrtani cilj: 58 kilograma i sledeća Anna Wintour

Comments