Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Šakira (Shakira) je s bratom bila na odmoru. Išli su u obilazak životinja u prirodnom okruženju. Baš kad se približila da uškljoca malo bolje fotke, kad eto ti nemani. Morski lav se propeo, pogledao Šakiru pravo u oči, riknuo i pokušao da je ujede. Lepa pevaljka načisto se smrzla, ukopala u mestu, te da nije priskočio njen brat da je skloni iz opasnosti, danas bismo čitali: “Šakiru pojeo morski lav”.

0214 shakira penguins 600x315 Trach Up: Umalo ne poginu Shakira

Sa pingvinima nije bilo frke

Šakira je prošla sa neznatnim ogrebotinama i nije se dala zbuniti. Turneja se nastavila, pingvini su sledeći na redu. “Žalila sam se vodiču da nikad nema pustolovnih trenutaka na ovim obilascima. Eto, sad sam dobila pustolovinu”, pomirljivo kaže Šakira.

Još je izjavila da je životinje verovatno živciralo svetlucanje njenog telefona marke Blackberry. Šta vi mislite? Zašto je morski lav, inače miroljubiva zver, nasrnuo na Šakiru? Biste li vi nasrnuli na Šakiru da ste morski lav? Ja, na primer bih, čak i da sam ameba!


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice