Mešaj mala

zzzzzzzz2 Trach Up   Vanzemaljci & prevaranti!

Džegeru Miče, Beograd ti kliče!

Ako hoćete da “džuskate kod Džoleta“, onda je sledeća pesma prava za vas! Imamo brutalan miks – crnac, Britanac i latino guza. “T.H.E.“ (The Hardest Ever) pevaju Mik Džeger (Mick Jagger), Will.I.am (Black Eyed Peas) i Dženifer Lopez (Jennifer Lopez). J.Lo se pojavljuje kao neki prateći vokal koji robotizovano monotono ponavlja jedan stih više puta, onda je čika Vil pušta da malo mrda guzom. Gospodin Kotrljajući kamen iskače u LSD svemiru, mlatara rukama i nekako vadi prosek numeri. Neobičan spoj, ali verujemo da će biti sledeći veliki hit.

VanZemljaci – pa nek′ živi gde ko ′oće

rrrrrrrrrrr Trach Up   Vanzemaljci & prevaranti!

“Vanzemaljci, duvajte ga!“

Ako nisi naduvan, nemaš bujnu maštu i ne veruješ u vanzemaljske oblike života, nemoj da gledaš sledeći film. Ali, ako voliš Rijanu (Rihanna), onda pravac bioskop u famoznoj 2012. godini Ne, ne, ne peva ona vanzemaljcima, već ih roka bazukom u novom filmu ”Battleship”. Nećemo moći da spavamo dok ne vidimo ove vanzemaljce – pola Terminatore, pola Dart Vejdere.

Kako miriše biber?

Samdej1 Trach Up   Vanzemaljci & prevaranti!

Dabogda ti ćerka dovela Bibera kući!

Kada Snuki (Snookie) može da ponudi ljudima Oznojaž parfem, može i Biberko svoj… parfem. U reklami za ovaj proizvod, on se obraća svim tatama sveta i kaže, između ostalog, da je bolje da njihove ćerke vrište njegovo ime, nego ime komšije Džoija. Možda bi i bio u pravu, da nismo videli kraj reklame. Prsne parfemom neku glupavu sliku i pojavljuje se najženskastija moguća bočica sa sve cvetom na vrhu, koji neodoljivo podseća na Lola by Marc Jacobs (za neupućene, cvet na vrhu tog parfema predstavlja ženski polni organ)! Sine, em nisi originalan, em ti je parfem ženski. Bolje da si ga zabiberio.

Brak gori, a Vili se snima

MenInBlack Trach Up   Vanzemaljci & prevaranti!

Od viška publiciteta glava ne boli, ali zato od novih postera za ovaj film, da!

“Here come the Men in Black” i to po treći put. Nakon gotovo deset godina Vil Smit (Will Smith) i Tomi Li Džons (Tommy Lee Jones) ponovo su obukli odela i namakli cvikere kako bi nas spasili od malih i zelenih. Pridružila im se Ema Tompson (Emma Thompson), zašto i ne bi kada je budžet dupliran u odnosu na “Men In Black 2”. Istovremeno, porodica Smit je ponovo na meti dušebrižnika, koji još od avgusta špekulišu o razvodu ovog moćnog para, mada bi im to narušilo reputacije i karijere, a da ne pominjemo podelu imovine u vrednosti od 520 miliona dolara. “Men In Black 3” izlazi 25. maja 2012. godine.

Žena fudbalera

Gigs Trach Up   Vanzemaljci & prevaranti!

Ženo, imaš li ti stida i srama?

Nakon što je saznala da je mužić varao sa nekoliko žena, uključujuću njenu rođenu sestru i poprilično prsatu manekenku, žena Rajana Gigsa (Ryan Giggs), Stejsi (Stacey Giggs), ne da mu ni da piški bez njenog nadzora. Tako su igrači Mančester Junajteda (Manchester United) bili prinuđeni da slave Božić sa njom, iako je politika kluba jasna: nema žena ili devojaka na timskim okupljanjima. Očevici tvrde da je ovo bila najtiša i najdosadnija proslava Božića ili nekog drugog praznika u istoriji kluba, ako se izuzmu dva svetska rata.

Ljubavisanje po ulicama Njujorka

LajvliRejnolds Trach Up   Vanzemaljci & prevaranti!

Još su se i utonirali! Mora da se vole!

Blejk Lajvli (Blake Lively) i Rajan Rejnolds (Ryan Reynolds) sve manje se trude da sakriju svoju vezu od znatiželjnih pogleda, te su nakon skrivanja iza jastuka i kučića, ostavili samo trendi kape. Par je uslikan na ručku sa starijom polusestrom gospe Lajvli, Robin (Robyn Lively) i njenim mužem, a ukoliko niste znali, Robin je u svoje vreme bila prava teen zvezda, zahvaljujući hit filmu iz 1989. godine “Teen Witch”. To su te holivudske porodične veze.


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Tina Bunjevački je nepopravljivo romantična, čak i kada tome nema mesta u nekoj situaciji. Svako jutro kaže sebi “Od sutra počinješ da učiš i vežbaš” i skoči na čokoladu, kafu i pisanje bloga. Često ukucava na pretraživačima “crno-bele fotografije” i “Impresionizam Van Goga”. Obožava dan kada ode u staru novinarnicu i kupi brdo novina pre X godina, kako bi seckala najzanimljivije članke. Zacrtani cilj: 58 kilograma i sledeća Anna Wintour

Comments