Hot topics

Beauty SOS: Kako da suvu kožu učiniš blistavom – po ugledu na Beyoncé i Meghan Markle

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

Lepa si Pamela, ljubitelji smo tvog tela

Pamela2 Trach Up   Vatačina i disko vrisko čizme

Pozelenele smo od zavisti

Posle Elizabet Harli (Elizabeth Hurley) mislili smo da nema zgodnije stare koke, ali prevarili smo se. Pamela Anderson (Pamela Anderson) joj je opasna konkurencija sa četrdeset četiri godine! Prsata plavušica baškarila se na plaži u dvodelnom crnom kupaćem kostimu. Za vas ne znamo, ali nama su oči ispale od toliko dobrog i izvajanog tela. Očekujemo iste slike i sa šezdeset!

Prepolovila se, ali kuburi sa stilom

Hadson Trach Up   Vatačina i disko vrisko čizme

Mile voli disko, a ja čizme sa šljokicama

Dženifer Hadson (Jennifer Hudson) odavno više nije debeljuca, sad je ponosna mršavica. Svaka čast na tome, ali šta reći za njen mali kiks na svečanosti “VH1 Divas Celebrates Soul” u Njujorku? Za haljinu možemo da je pohvalimo, kao i za izbor nakita, ali šta će joj ove disko-vrisko čizme sa silnim kaiševima i šljokicama? Da, naravno da nam stižu praznici, ali ne moraju baš da nam bodu oči.

Ljuljaj me nežno

Mettt Trach Up   Vatačina i disko vrisko čizme

"Đe si, srce, što činiš? Evo ništa, a ti? Ja bez veze..."

Koja poznata ličnost je koristila “How you doin′?” frazu? Naravno, Džoi, odnosno, Met LeBlank (Matt LeBlanc). Ovog puta, on je tu rečenicu upotrebio na manekenki Džo Spirou (Jo Spyrou), slikali su se par puta, onda je Met primetio da zgodna žena i miriše lepo, pa su počeli sa nekim eksplicitnim pozama. Imamo sve zabeleženo, Metovu seksi sedu kosu i manekenkinu “na izvol′te” haljinu. Ona kaže da nije otišla u hotel sa njim, jer je mnogo stariji od nje, mora da mu ona Džoijeva fora ipak nije uspela. Met, sledeći put glumi Čendlera, bolje ćeš proći.

Džesi Džej puta tri

DzesiDzej Trach Up   Vatačina i disko vrisko čizme

Od tri, Džesi je uspela da ostvari nula pogodaka!

Na svečanom koncertu “VH1 Divas Celebrates Soul” poznate pevaljke i glumice sa pevačkim pretenzijama okupile su se kako bi proslavile nove liposukcije, silikone i veštačke trepavice. Naravno, tu su i toalete, koje ne treba potcenjivati. Džesi (Jessie J) je promenila čak tri kostima, te bacila u senku sve ostale dive poput Meri Džej Blajdž (Mary J. Blige), Keli Klarkson (Kelly Clarkson) i super mršave Dženifer Hadson (Jennifer Hudson). Ako ne možeš da ih natpevaš, preobuci se!

Dobra godina za Džej Lo?

DzejLou Trach Up   Vatačina i disko vrisko čizme

A stvarno liče na kevu i sina...

Prvo je kupila igračku u vidu mlađanog plesača Kaspera (Casper), otišla da se odmori na Havajima, a sad je kupovala i nakit. Kakav, nemamo pojma, ali eto njenog Bentley-ja, u njemu njen mladi i opasni dečko, vraćaju se iz zlatare. Da li mi to čujemo već svadbena zvona? Ko da je bitno, nije joj prvi put.


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Tina Bunjevački je nepopravljivo romantična, čak i kada tome nema mesta u nekoj situaciji. Svako jutro kaže sebi “Od sutra počinješ da učiš i vežbaš” i skoči na čokoladu, kafu i pisanje bloga. Često ukucava na pretraživačima “crno-bele fotografije” i “Impresionizam Van Goga”. Obožava dan kada ode u staru novinarnicu i kupi brdo novina pre X godina, kako bi seckala najzanimljivije članke. Zacrtani cilj: 58 kilograma i sledeća Anna Wintour

Editors choice