Šta je to moglo da se dogodi? Možda je Bred (Brad Pitt) shvatio da mu je žena ludija? Možda je Anđelina (Angelina Jolie) skapirala da joj je muž šonja?

Navodno, ono što je prekinulo planove za venčanje bilo je ono što je Anđelina čula da je Bred rekao Medoksu (Maddox). Izvor je “OK!Magazine” koji tvrdi da je dečak čitao na internetu članak o nekoj teti i pitao je oca ko je to. Bred mu je objasnio da je to Dženifer Aniston (Jennifer Aniston), žena s kojom je bio oženjen i koju je mnogo voleo. Kao u filmu, u tom trenutku upala je Endži i sve čula.

Da vam ne bih prepričavao članak, uzeo sam pesničku slobodu da nastavak scene dramatizujem.

(Bred, miluje kosicu malog Medoksa): Tata je bio oženjen sa Dženifer, ali za to vreme se heftao sa mama-Anđom. To je jedan komplikovan manevar koji svaki pravi muškarac proba barem jednom u životu.

andja Trach Up: Venčali se Brad Pitt i Angelina Jolie

Izvor magazina "Ok!" tvrdi da je Anđelini Dženifer i dalje trn u oku

(Anđa, čuje “Dženifer” i pada u ubilačko ludilo): Grrrrr! Besna sam! Dobijam želju da se vratim svom fetišu noževa i isečem nekog ili nešto! Za sve je kriv internet! Znala sam da će se ovo dogoditi! Imamo šestoro dece i svakim danom sve su bliži internetu i želeće da znaju sve o nama!

(Bred, ustaje, ne razume, trepće naivno): Draga, opusti se, ne razumem čemu dreka. Pa šta, doznaće da im keva putuje po svetu i skuplja klince, to već znaju, kapiraš? Doznaće da im keva snima bizarne filmove, pa i to znaju na neki način. Saznaće da im je keva malo divlja i to, pa bože moj bar se nisi slikala gola!

(Anđi suklja plamen iz očiju): Gluperdo! Nije to posredi, saznaće sve o onoj spodobi koju si trtio pre mene!

(Bred i dalje trepće naivno): Misliš, na Dženifer?

(Na pomen imena, Anđa ciči kao guja ljuta): Jesam li ti zabranila da pominješ tu ženu i to ime! Otkazujem venčanje! Kako sam mogla da budem tako glupa! Ne želim da budem udata za tipa koji je bio muž toj, toj… to nije osoba, to je pola žena, pola koker španijel!

(Bredu se na pomen otkazanog venčanja krivi donja usna i podrhtava. Seda na motor te odlazi i niko ga više nije video…)

A, realno. Anđa jest luda kučka, ali ima pravo to za Dženifer. Mislim, Brede kako si mogao… Ja ni Afleka (Ben Affleck) ne razumem, ‘ajd jedna Dženifer, pa i nekako, ali dve! Strašno…


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Comments