Spajsice (Spice Girls) najavile su nastup za vreme kraljičine dijamantske proslave, a onda ništa. Sad najavljuju da će nastupiti na zatvaranju Olimpijade. Nešto im ne verujem, ali ‘ajde da čujemo kako ide ceo trač.

Naime, drama je bila u tome što je nestalo one povezanosti koju je grupa emitovala krajem devedesetih. Novinari su navodili razne članice kao uzrok moguće propasti olimpijskog nastupa. Te ova ima u to vreme pedikir, te ona ima neku glavobolju u najavi – a sve jeftini trikovi.

spajsi Trach Up: Victoria Beckham ucenjuje Spice Girls

Da li su "začinjene" ili naprosto "zagorele"?

Kao da im je to neophodno. Za nastup u Londonu 2007. godine karte su rasprodale za 38 sekundi. Premda je prošlo pet godina, njihova popularnost ne jenjava. Dobro, možda bi im ovog puta bilo neophodno minut i po da rasprodaju tiraž karata, ali nemojmo cepidlačiti.

Elem, Spajsice se furaju kao da će stvarno nastupiti na Olimpijadi, ali…

…ali!

Ali, Viktorija Bekam (Victoria Beckham) a.k.a. Poš Spajs (Posh Spice) ima jedan mali uslov. Nastupiće na zatvaranju Olimpijade pod uslovom da to bude poslednji zajednički nastup IKADA.

Šta kažete? Pametna žena ili hladna kučka?


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Comments