Još jedan holivudski razvod?

Šuška se da se najpoznatiji i jedan od najstabilnijih parova na planeti, Hajdi Klum (Heidi Klum) i Sil (Seal) razvode! Razlog bi bio Silovi česti odlasci na žurke. Šta će čovek, u’vatila ga kriza srednjih godina. Naravno, govore da je sve u redu, cvetaju im ruže i gerberi, ali nemojte posle da bude da nismo prvi nagovestili razvod.

Slika16 Trach Up: Vijagra i bradata riba

Koliko ja volim svoju ženu! Daj bocu votke da je bolje vidim

Velika žena od male slađa ili je obrnuto?

Već smo pisali o Šon Binovoj (Sean Bean) ulozi transvestita u seriji “Optuženi” (Accused). Pikantne slike izlaze svaki put kad snimi epizodu, tako da vam sa zadovoljstvom predstavljamo još vrućih, seksi scena cice Šona na ulicama Londona.

Slika26 Trach Up: Vijagra i bradata riba

Uf, mislim da imam problema sa stomakom, ove čarape me ubiše!

Od sutra prestajem da pušim, majke mi!

Zlog čiku Sajmona (Simon Cowell) znamo kao člana žirija iz “Britain′s got a talent”. Kad ne viče na jadne učesnike da nemaju ni mrvicu talenta i kad ne juri zgodne cice na plaži, kao što smo već pisali, popuši čak 15 cigareta dnevno! Shvatio je u kom grmu leži zec, pa je otišao na kliniku za odvikavanje. Talentovani učesnici, čuvajte se, Sajmon od sad bljuje vatru!

Slika34 Trach Up: Vijagra i bradata riba

Ja imam talenat... postao sam dimnjak!

Vijagra nije plava tableta

Na manifestaciji “23rd Annual Producers Guild Awards” sve oči su bile uprte u Sofiju Vergaru (Sofia Vergara), od milošte nazvanu Sofiju Vijagru. Korset-haljina sa šljokicama, dovoljno da vas ostavimo da gledate slike i nadate se da će jednom svratiti i kod nas.

pga awards 012112 35 sofia vergara Trach Up: Vijagra i bradata riba

Praznik za oči

Imena luda nalaze se svuda

U emisiji Džeja Lenoa (Jay Leno) gostuju razne zvezde i zvezdice. Ponekad se pitamo da li se utrkuju ko će dati bizarniju i zanimljiviju izjavu. Trenutno vodi gospođa Aflek, Dženifer Garner (Jennifer Garner) sa izjavom da će ćerki da nadene ime Mini Maus! Kaže da će ime biti pravo, Diznijevo, a verujemo da je Dizni već obrnuo nekoliko krugova u grobu.

Slika53 Trach Up: Vijagra i bradata riba

Žurka u njenoj glavi, bolje reći - crtani filmovi

Bradata ženska

Ne, ne postoje samo u cirkusu, ima ih u Holivudu. Liv Tajler (Liv Tyler) je promovisala u Juti novi film “Robot i Frenk” (Robot and Frank) tako što je pozirala sa ping-pong reketom na kome je nacrtana brada. Usuđujemo se da kažemo da joj odlično stoji i da je najlepša bradata devojka koju smo ikada videli! Istinu govoreći, nije da smo ih viđali često.

Slika62 Trach Up: Vijagra i bradata riba

Eh, da sam muško samo jedan dan


Tina Bunjevački je nepopravljivo romantična, čak i kada tome nema mesta u nekoj situaciji. Svako jutro kaže sebi “Od sutra počinješ da učiš i vežbaš” i skoči na čokoladu, kafu i pisanje bloga. Često ukucava na pretraživačima “crno-bele fotografije” i “Impresionizam Van Goga”. Obožava dan kada ode u staru novinarnicu i kupi brdo novina pre X godina, kako bi seckala najzanimljivije članke. Zacrtani cilj: 58 kilograma i sledeća Anna Wintour

Comments