Moja kosa leti… i zimi

KloKardasijan Trach Up   Zaradite na sopstvenoj nesreći!

Puhni vetre malo preko jetre... ali kosu mi ne diraj!

Ih, kako je taj vetar nestašan! Kloi Kardašijan (Khloe Kardashian) je jednostavno krenula u popodnevnu šetnju Dalasom, kad je vetar počeo da duva i odneo joj kuću, pardon, kosu. Pomalo liči na lava i smejala se celim putem samoj sebi. Nadamo se da ju je muž prepoznao kad je došla kući. U svakom slučaju, barem sad, mi žene, znamo da ni poznatima kosa nije od zlata i da je podložna svim mogućim vremenskim prilikama.

Reciklaža se nastavlja

PrincSaBelEra Trach Up   Zaradite na sopstvenoj nesreći!

Ovako se zarađuje za razvod...

Vil Smit (Will Smith) je opet gost malih ekrana, jer se ponovo okupila ekipa serije “The Fresh Prince of Bel Air”, koja ga je proslavila. Božićni specijal je spreman za emitovanje, a za one malo mlađe podsećanje: sitkom je emitovan od 1990. do 1996. godine, a Vil je prihvatio ulogu samo kako bi platio porez. I posle kažu da nije dobro dugovati državi…

I nastavlja

EstonKucer Trach Up   Zaradite na sopstvenoj nesreći!

A može i ovako! Izaberite - sitkom ili reality show!

A koji šou planira novu sezonu nakon više godina pauze? Pa, naravno, Kučerov (Ashton Kutcher) MTV projekat, “Punk’d”. Ovaj šou je emitovan od 2003. do 2007. godine, a već se šuška da će prvu ispalu popiti gospodin Biber (Justin Bieber), lično. Prva epizoda je najavljena za novogodišnju noć, a Ešton će, navodno, biti samo iza kamere. Pošto mu sledi gadna bitka oko podele imovine, Eštonu je potreban svaki dolar. Ili desetine hiljada njih.

Slatko nas je nasmejala

ParisHilton Trach Up   Zaradite na sopstvenoj nesreći!

Zlato moje, zlaćano, liht roze pa na štrafte!

Jadni Španci! Prvi mesec 2012. godine im najavljuje Paris Hilton (Paris Hilton), direktno sa naslovnice “Vanity Fair”-a. Sa sve namučenim psićem koji vrišti: “Zašto me ova ku*ka smara? Dajte mi kosku i drugara!”. Koliko galona Photoshop-a je utrošeno, nećemo komentarisati, nego šta je ovo desno? Nakon napornog snimanja, zlatna devojka se odmara u Aspenu, a šta je ovo nabacala na sebe nikom nije jasno. Ali, da nije u ovim tonovima, ne bi je primetili paparaci, a priznaćete, od kako su navrnule ove Kardašijan (Kardashian) žene, na Paris retko ko obraća pažnju. Još ćemo da se sažalimo na nju!

Ovako se čika-teta raduje

SusanBojl Trach Up   Zaradite na sopstvenoj nesreći!

Zvončići, zvončići, la, la, LAAAAAAA... Sad ćete da vidite kako Musa dere jarca!

Svi se mi radujemo zbog Nove godine i Božića, ali kao Suzan Bojl (Susan Boyle) se niko ne raduje. Ona je grimasama i poljupcima pokazala koliko jedva čeka da je poseti Deda Mraz. Malo nas je i uplašila, ali s obzirom na to da onako divno peva, nadajmo se da će Dekici Mrazu biti ugodno i raspevano u njenoj kući i dimnjaku.

Deda Mraz radi za Leovu tajnu

LeonardoDikaprio Trach Up   Zaradite na sopstvenoj nesreći!

Leo - pokretna reklama za brend Victoria's Secret - još mu samo krilca fale

Dragi Leo (Leonardo DiCaprio), nadamo se da je ovo poslednja cica u ovoj godini, jer da se ne lažemo, bila ti je jako dobra. Nova cica gospodina Di Kaprija je naravno, manekenka, najpoznatija po učešću u reviji Victoria’s Secret. Ona je Erin (Erin Heatherton), ima 22 godine, a Lea posećuje dok u Sidneju snima film “The Great Gatsby”. Njegov apetit prema proždiranju manekenki je za divljenje, a kako i ne bi, ipak je on Romeo!


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Tina Bunjevački je nepopravljivo romantična, čak i kada tome nema mesta u nekoj situaciji. Svako jutro kaže sebi “Od sutra počinješ da učiš i vežbaš” i skoči na čokoladu, kafu i pisanje bloga. Često ukucava na pretraživačima “crno-bele fotografije” i “Impresionizam Van Goga”. Obožava dan kada ode u staru novinarnicu i kupi brdo novina pre X godina, kako bi seckala najzanimljivije članke. Zacrtani cilj: 58 kilograma i sledeća Anna Wintour

Comments