Dakle, poludeše majci svi odreda, zar ne vidite vi to, drage moje čitateljke i dragi moji čitaoci?

Da počenem od početka. Madona (Madonna) ima dečka. Zove se Brahim Zaibat (Brahim Zaibat). Ima 24 godine (njoj je 53). Građen je kao bog. Tamnoput, visok, lep. Kažu da je prijatelj s njenom decom. Nije nešto pametan (tu skoro ga je Ma(r)adona pustila da nešto priča), ali čini se da je dobar dečko. Brahimova majka, Patricija Vidal (Patricia Vidal) ima 45, dakle mlađa je osam godina od Madone. Zgranuta je i ne voli što je Madona zaluđena jevrejskom verom (Kabalom), s obzirom na to da je Patricija muslimanka tradicionalnih shvatanja.

maradona01 Trach Up: Ženi se Madonna?

Brahim Zaibat nije doktor nauka, ali jeste neka vrsta melema

Elem, mučeni Brahim je svestan da je Madona izjavila da će radije da se baci pod voz nego opet da se venčava, ali ju je ipak zaprosio.

I nije ga odbila.

Rekla mu je da joj je neophodno vreme da razmisli.

Sve se preokrenulo, svi su poludeli. Odjednom neće da se baca pod voz nego će da se ženi. Mužikom koji je 29 godina mlađi.

Nekako… mislim… svaka joj čast. A i njemu. Ima muda dečko. I sve se slaže, ali meni i dalje gorko u ustima kao da sam grizao omot od čokoladice…

Šta vi mislite? Da li je dobar potez da se udaje za svoju lutkicu? Da li je Madona ganuta čistim srcem mlađanog ljubavnika? Da li će njegovoj majci prepući srce što se njen sin udaje za babu jevrejske veroispovesti? Dobro, ajde nije baba još, ali onako starija tetka, možda čak strina…


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Comments