Štrajkači dobili priznanje

Timecover Trach Up   Živeli zgodni momci i štrajkači!

Demonstranti svih zemalja - ujedinite se!

Magazin “Time” svake godine objavljuje ko je ličnost godine. Ovoga puta tu laskavu titulu dobili su svi oni koji prostestuju zbog trenutne vlasti, poskupljenja mleka ili visokih školarina i zaostalih plata. Dakle, ličnost godine 2011. jeste Demonstrant! Kratko i jednostavno – svi mi koji smo širom sveta nezadovoljni trenutnom situacijom na planeti. Ko zna, možda ipak budemo uspeli da odemo na Mars ili Mesec, gde je mleko jeftinije i komšijina krava savršenog zdravlja, a vlasti nema u svemiru.

Silikonska dolina ili ne?

Majli Trach Up   Živeli zgodni momci i štrajkači!

"Ovo je Cica, a ovo je Mica. Mazala sam ih "Rastimo" margarinom

Ako nemate o nečem pametnom da razmišljate ovih dana, mi ćemo vam dati zanimaciju. Da li je Majli Sajrus (Miley Cyrus) ugradila silikone ili je samo jela mnogo plazme i kvasca (kako naše babe kažu) i magično su joj porasle grudi? Ona kaže: “Hvala na komplimentu, ali ove bebice su skroz moje!” Hmmm, nismo baš sigurni, upoređujući dve slike. A možda mi samo imamo prljave misli.

Napad na seks scene

DzejmsFranko Trach Up   Živeli zgodni momci i štrajkači!

Seks na eks, pa još se i ne vidi

Džejms Frenko (James Franco) potresao se gledajući najnoviji nastavak filma “Sumrak saga” (Twilight). Naime, na svom blogu je opleo po seks scenama u filmu, za koje bi se svi složili da ih je bilo premalo i jedva vidljivo. Frenko je čitavu scenu nazvao “je*anje do iznemoglosti”, ali u tinejdžerskom smislu. Nema mnogo golotinje, ali jačina seksa se ogleda u Edvardovom lomljenju kreveta. Glumac je rekao da su čak Tejlorove (Taylor Lautner) gole grudi u filmu bolje nego njihov tinejdžerski seks. A da damo Džejsmu da režira drugi deo, možda bismo konačno dobili malo golotinje i zabave?

Još ćemo i suzu da pustimo

SaraLeal Trach Up   Živeli zgodni momci i štrajkači!

Nikada ne verujte ženi koja tvrdi da je fina

Plavušica koja je dala detalje o seksu sa tada srećno oženjenim Kučerom (Ashton Kutcher), Sara Lil (Sara Leal), kuka na sve strane kako joj je život postao pakao. Familija neće da priča sa njom, dali joj otkaz, takođe tvrdi da nije znala da je Ešton u braku (OK, a mi smo veverice) i, naravno, da ona nije droca kakvom su je mediji predstavili. Samo fali da kaže da joj je bio prvi, pa da bljucnemo od smeha.

Premijera filma “The Girl with the Dragon Tattoo”

DFFFFFFFFFF Trach Up   Živeli zgodni momci i štrajkači!

Ovako izgleda jedna kulturna i fina premijera

U Londonu je pre dve večeri premijerno prikazan dugo iščekivani film “The Girl with the Dragon Tattoo”, koji je već inspirisao kompaniju H&M da ovom filmu posveti odevnu liniju. Runi Mara (Rooney Mara) i Danijel Krejg (Daniel Craig) ljubazno su pozirali i pozdravljali fanove, ona u Givenchy Couture, a on u odelu Džejmsa Bonda (James Bond), logično. Kortni Lov (Courtney Love) se nije pojavila, te nije bilo incidenata sa dojkama.

Jer on je Chuck Bass!

zzzzzzzzz2 Trach Up   Živeli zgodni momci i štrajkači!

Odelo, pa još kada nabaci onaj seksi british akcenat...

Ed Vestvik (Ed Westwick) se malo prošetao crvenim tepihom na premijeri filma “War House”. Par dana pre toga se golim rukama obračunao sa pijanim gostom kafića, koji je maltretirao osoblje. A onda kao šlag na tortu, šuška se da će dobiti i prvu pravu pravcatu ulogu na velikom ekranu i to u ekranizaciji knjige “The Infernal Devices” Kasandre Kler (Cassandra Clare). Šmekerski, nema šta!


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Tina Bunjevački je nepopravljivo romantična, čak i kada tome nema mesta u nekoj situaciji. Svako jutro kaže sebi “Od sutra počinješ da učiš i vežbaš” i skoči na čokoladu, kafu i pisanje bloga. Često ukucava na pretraživačima “crno-bele fotografije” i “Impresionizam Van Goga”. Obožava dan kada ode u staru novinarnicu i kupi brdo novina pre X godina, kako bi seckala najzanimljivije članke. Zacrtani cilj: 58 kilograma i sledeća Anna Wintour

Comments