Ipak nije tata?

biber Trach Up   Zla Donatella i super seksi Bradley!

"Nisam tata, piće za sve!"

Čitava drama oko priče zvane “Biber ima dete”, došla je do kraja. Marija Jiter (Mariah Yeater), koja je optužila Bibera (Justina Bibera) da joj je napravio dete, a ustvari, samo je htela parče torte zvane “Slava”, povukla je tužbu.  Ili su je prisilili ili se iznenada setila da je zaboravila da popije lekove ovih meseci. U svakom slučaju, naš mali Biberče može da odahne i da uživa sa devojčicom Selenom (Selena Gomez)  ispod neke “Mistletoe”.

Gospodine Bond, izgledate zgodno, previše zgodno

pirs Trach Up   Zla Donatella i super seksi Bradley!

"Čini mi se da sam... videla cica-macu?"

Koji muškarac može da se pohvali da izgleda ovako u šezdesetim? To je pomislila i bakica koja ga je pomno pratila kako šeta onako zgodan, u kožnjaku sa cvikama. Možda nam se čini, ali mislimo da je planirala da zazviždi za njim. Pirs Brosnan (Pierce Brosnan) treba da bude uzor mlađima i po stilu i po ponašanju. Bravo Bonde, Džejmse Bonde!

Mila Kunis-muškarac godine

mila Trach Up   Zla Donatella i super seksi Bradley!

Mila ili Milo Kunis - pitanje je sad?

Sudeći prema časopisu “GQ”, Mila Kunis (Mila Kunis) može da bude sledeći “muškarac godine”. Em su joj dali titulu “žena godine”, em će to mesto da uzme i suprotnom polu. Mi se pitamo kako, ali “GQ”-ovci objasnjavaju da je to zbog toga što voli “Ratove zvezda”, vulgarne viceve i ne brine previše o svom izgledu?! Kako god, Mila, dečko, nemoj i titulu “ljubimac godine” da nam uzmeš, ostavi nešto i nama.

Najseksipilniji mužjaci su….

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Trach Up   Zla Donatella i super seksi Bradley!

Daćete mi jednog seks boga, nežnog za poneti i malđe slađe - na mladima svet ostaje!

Magazin “People” mnogo voli da pravi godišnje liste naj od naj, a sada su na red došli macani. Titulu najseksipilnijeg muškarca 2011. godine (The Sexiest Man Alive 2011) zasluženo je poneo gospodin Bredli Kuper (Bradley Cooper), a među Top 10 se nalaze i neodoljivi samarićanin Rajan Gosling (Ryan Gosling), Džoš Čarls (Josh Charles) koga znate iz hit TV serije “The Good Wife”, Kris Evans (Chris Evans), mlađani Australijanac Lijam Hemsvort (Liam Hemsworth) i još nekoliko njih. Nije loše, mada mogu oni to i bolje. P.S. Šta radi gospodin Dženifer Eniston (Jennifer Aniston) na ovoj listi?

Ako si jela, idi gola!

versace Trach Up   Zla Donatella i super seksi Bradley!

Sad će da nas ubeđuju da je kriva jezička barijera

Kada je Donatela Vesaće (Donatella Versace) kreirala kolekciju za H&M, nije se setila da je to svima dosputan brend. Tako je pre dva dana u Njujorku propalo fotkanje njenih modela na pravim ženama, tačnije na ženama koje ne žive od vazduha, jer Donatelina vizija kolekcije isključuje onu groznu pojavu znanu kao meso na kostima. Najtužnije je što se Donatelina ćerka (Allegra Versace) godinama bori sa anoreksijom, a preminuli Đani Versaće (Gianni Versace) je slavio žene sa savršenim oblinama.

Stara-nova romansa

qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq Trach Up   Zla Donatella i super seksi Bradley!

Kako Kameron kaže!

Zahuktale su se strasti između sveže slobodne Kameron Dijaz (Cameron Diaz) i Šona Kombsa, poznatijeg kao Didi (Sean “Diddy” Combs). Viđeni su kako se guškaju po holivudskim restoranima i klubovima, ali neki tamo, bolje upućeni, tvrde da se ovo dvoje viđaju još od 2008. godine, kada Kameron pozove. Neka neko o tome obavesti njegovu devojku Kejsi (Cassie), sa kojom je Didi u vezi tri godine.


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Tina Bunjevački je nepopravljivo romantična, čak i kada tome nema mesta u nekoj situaciji. Svako jutro kaže sebi “Od sutra počinješ da učiš i vežbaš” i skoči na čokoladu, kafu i pisanje bloga. Često ukucava na pretraživačima “crno-bele fotografije” i “Impresionizam Van Goga”. Obožava dan kada ode u staru novinarnicu i kupi brdo novina pre X godina, kako bi seckala najzanimljivije članke. Zacrtani cilj: 58 kilograma i sledeća Anna Wintour.

Comments