U Holivudu ništa novo. Gaga je opet na meti osuda, MTV filmske nagrade ponovo stavljaju Twilight i Džastina među najtraženije, a pogledajte šta nam sprema filmska industrija.

Lejdi Gaga zabranjena u Libanu

lady gaga born this way cover Trach Up

Gagin album “Born this Way” osvojio je prva mesta većine muzičkih lista širom sveta, ali Liban neće biti jedna od njih. Ovaj album je povučen iz prodaje, a spot i pesma Judas su zabranjeni i okarakterisani kao nehrišćanski. Kontroverzna Lejdi Gaga (Lady Gaga) često je na meti religijskih grupa, ali izgleda da je to ne dotiče. Baš kao ni njenu stariju koleginicu Madonu (Madonna), koja je za potrebe spota Like A Prayer palila krstove.

Madonin progonitelj pokušao samoubistvo u zatvorskoj ćeliji

24 Trach Up

Dvadesetdevetogodišnji Matlok Gregori je u martu obio Madonin stan, ali je brzo uhvaćen i to dok je preturao po ličnim stvarima pop zvezde. Sumnja se da je duže vreme opsednut Madonom, a zašto je pokušao da se zapali u zatvoru i kako se Madona oseća, tek ćemo saznati.

PDA na dodeli MTV filmskih nagrada

46 Trach Up

Taman kad su glasine oko afere Džastina Timberlejka i Mile Kunis gotovo nestale, Džastinu je štampa dodelila novu devojku, Ešli Olsen (Ashley Olsen), na MTV filmskim nagradama, Džastin je opet dodao ulje na vatru. On i Mila su prezentovali nagradu, a da li je ova slika samo deo promocije njihovog zajedničkog filma Friends With Benefits ili nešto više, saznaćemo jako brzo, jer nakon razlaza sa Džesikom Bil (Jessica Biel), Džastin je postao jedan od najpoželjnijih neženja Holivuda.

tvajlajt Trach Up

Da li su ili nisu? Robert Patinson (Robert Pattinson) i Kristen Stjuart (Kristen Stewart) već dve godine ne odgovaraju jasno na pitanje da li su zajedno, a na dodeli MTV nagrada, na kojima su dobili (ponovo) nagradu za najbolji poljubac, jedino što su paparaci snimili, je ova slika koja je kao i milion prethodnih dovoljno nejasna da nam ostaje samo da se pitamo.

Nestašna Blejk

blake lively nude scandal Trach Up

Blejk Lajvli (Blake Lively) je trenutno najveća meta žute štampe. Zvezda serije Gossip Girl se proslavila bez skandala, a sada izgleda da bez njih ne može. Najpre je usledila jedna serija golišavih fotografija, za koje njen PR tim tvrdi da su lažne, pa je uslikana sa Leo DiKaprijem u Monaku, a onda se pojavilo još golišavih slika. Izgleda da je Blejk malo više Serena Van Der Woodsen, nego što je želela da mislimo.

112 Trach Up

Fimovi koje iščekujemo

jude law kiera knightley aaron johnson Trach Up

Ana Karenjina, jedan od najinteresantnijih ženskih likova svetske književnosti, izgleda da će doživeti još jednu ekranizaciju. Šuška se da će Vronskog igrati Džud Lou (Jude Law), a Anu Karenjinu Kira Najtli (Keira Knightley). Iza projekta se krije Džo Rajt (Joe Wright), koji ništa nije potvrdio, ali ni demantovao.

Da  li ćemo opet videti fantastičnu Bridžit Džouns?

Renee Zellweger in Bridget Jones The Edge of Reason Wallpaper 2 800 Trach Up

Da li zaista Helen Fielding pise treći dnevnik Bridžit Džouns (Bridgett Jones) i da li će i on doživeti ekranizaciju, i ko će glumiti u eventualnom nastavku, pitanja su koja se ovih dana motaju po svetskoj štampi, a na koje niko ne daje konkretan odgovor. Za sada, možemo samo da se nadamo.


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Comments