Kako da svoj stajling učiniš #streetstyle urbanim uz pomoć samo jednog komada!

10 trikova za postizanje savršenog “no makeup” makeup look-a

Oh-la-la: Beauty trendovi koje ove jeseni “diktira” grad ljubavi – Pariz!

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Mali trikovi koje možeš da primeniš kako bi imala više vremena tokom dana!

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

UNICEF Srbija organizovaće tradicionalni Fer plej turnir u basketu u nedelju 11. septembra od 11 do 18 časova, na košarkaškim terenima KK Partizan, na Malom Kalemegdanu. Na turniru će se nadmetati 24 ekipe, predstavnici kompanija, a ulaz je slobodan za sve građane.

Sva sredstva prikupljena od turnira UNICEF će preusmeriti za podršku radu besplatne Roditeljske telefonske linije (0800 007 000) koja roditeljima obezbeđuje stručnu pomoć u prevazilaženju svakodnevnih problema tokom odrastanja njihove dece. Linija trenutno radi od 17 do 20 sati svakoga dana, a da bi proradila punim kapacitetom, potrebne su nove donacije.

Ovogodišnji turnir inspirisan je uspehom naše košarkaške reprezentacije na Olimpijadi u Riju, koju je predvodio nacionalni ambasador UNICEF-a Aleksandar Đorđević, i posvećen je promovisanju vrednosti sporta, košarke, fer pleja, timskog duha, saradnje i zajedništva za pomaganje onima kojima je pomoć potrebna.

pobednici Unicef FER PLEJ 3008 2015 01 01 Tradicionalni Unicef ov Fer plej basket turnir za podršku roditeljskoj telefonskoj liniji

Na Fer plej turniru u nedelju učestvuju predstavnici kompanija Actavis Zdravlje, Atlantic Grupa, Coca-Cola HBC, Color Press Grupa, Endava, Eurobank, Gorenje, L’Oreal, Manpower, NLB banka, Nordeus, Roda, Saga, Siemens, TeleGroup, Telekom, UniCredit Bank, Vip mobile i Wiener Stadtische.

UNICEF ove godine obeležava 70 godina postojanja i rada u svetu. Fer plej turnir je jedan od događaja kojim se obeležava godišnjica, jer sport ujedinjuje ljude i narode širom sveta, stvara veze između njih i podseća ih na važnost solidarnosti, tolerancije, timskog duha i dobre saradnje.

UNICEF u Srbiji zahvaljuje se partnerima koji su pružili podršku u organizaciji turnira i ekipama koje učestvuju, jer su svi oni deo tima koji čini dobre stvari za našu decu.

Editors choice