Nakon nešto više od godinu dana od kada je kompanija Nike uspešno predstavila potpuno nov, revolucionarni LunarEpic FlyKnit koncept, dizajneri kompanije sada su kreirali prve LunarEpic Flyknit duboke patike za trčanje, prilagođene svim ključnim potrebama trkača.

Jedine duboke patike na svetu za trčanje, Nike LunarEpic Flyknit patike omogućavaju potpunu slobodu kretanja stopala i zgloba, naglašavajući prirodno kretanje i osećaj fluidnosti tokom trčanja. Ove inovativne Nike patike napravljene su od izuzetno lagane FlyKnit tkanine superiorne mekoće, koja stopalu pruža neophodnu slobodu kretanja tokom trčanja.

Ivana Spanovic LunarEpic Trčanje dobija novi oblik

Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji korišćenoj u izradi, tim dizajnera je uspešno spojio dve vrste pene koje olakšavaju samo kretanje i pružaju ciljanu fleksibilnost, koja i karakteriše sada već tradicionalnu Lunarlon strukturu. Takođe, dublji gornji deo patike napravljen je od različite gustine tkanine za što precizniju podršku stopala i dinamičnije kretanje. Posebnu čar ovom modelu daje i gumeni đon izrađen od Lunarlon pene sa laserskim, geometrijskim linijama inspirasnim otiscima stopala.

Mogućnost da prva isproba LunarEpic Flyknit patike, imala je i naša najbolja atletičarka Ivana Španović.

”LunarEpic Flyknit patike su mi se svidele na prvi pogled, izgledaju fenomenalno. Izuzetno su lagane i udobne, a isto tako mi pružaju podršku i stabilnost koja mi neophodna kako bi se osećala slobodno u svakom pokretu. Ono što je meni uvek na prvom mestu jeste udobnost i funkcionalnost samih patika, što mi ove patike upravo i pružaju.” – izjavila je naša proslavljena atletičarka.

LunarEpic Lateral patike Trčanje dobija novi oblik

Višenamenske LunarEpic Flyknit patike, prilagodljive svakom pokretu idealne su kako za duge, tako i za sprinterske trkačke deonice.

Svi zainteresovani ljubitelji trčanja biće u prilici da LunarEpic Flyknit patike kupe i kod nas, ekskluzivno u Nike Shop-u.

Comments