Opijeni prolećem postaje nam sve toplije i toplije. Kiša ume da iznenadi, ali ne i prave fašioniste, koje su trendovi dobro zagrejali. Posebno izdvajamo odevni predmet koji je ovih dana skoro pa neophodan, a to je kaput.

Nositi kaput znači biti u trendu i biti klasičan. Sofisticirano, a moderno izdanje, kako god okreneš.

Od epohe Odri Hepbern do Lejdi Gage, svaka značajna, javna ličnost imala je svoj izražen momenat u kojem je briljirao kaput.

Ko bi rekao da je prvobitno kreiran kako bi bio prva pomoć protiv kiše francuskim i britanskim vojnicima u Prvom svetskom ratu. Nekada samo zaštita od kišnih dana, a danas vala i te kako važan modni detalj.

Bez obzira da li ga nosite preko haljine ili pantalona, kaput zahteva dozu glamura. Praktičan je i za slojevito oblačenje, a ukoliko vam nije toliko hladno okačite ga preko ramena.

U trendu su pastelne boje, kao i nežnije nijanse svih drugih boja: pink, plave, zelene…

Kaput može poslužiti i kao haljina ako se popnete na potpetice i ukoliko je duži od haljine koju ispod nosite. Uostalom, za neke prilike i ne morate obući ništa ispod, jer je kaput sam po sebi savršeno stilizovan i dovoljan.

1108 Trend: Kaput   idealan za svaku priliku 277 Trend: Kaput   idealan za svaku priliku 352 Trend: Kaput   idealan za svaku priliku 438 Trend: Kaput   idealan za svaku priliku 524 Trend: Kaput   idealan za svaku priliku 620 Trend: Kaput   idealan za svaku priliku 715 Trend: Kaput   idealan za svaku priliku

Violeta Stojanović

Comments