#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Tri pitanja koja treba sebi da postaviš da bi znala šta tražiš u sledećoj vezi

Tri pitanja koja treba sebi da postaviš da bi znala šta tražiš u sledećoj vezi

1/3

Sklone smo da odmah okrivimo muškarce, njihovu zatvorenost, nesklonost da se u vezi potpuno predaju, kukavičluk i uopšte, da im pripišemo sve one osobine koje nas kod muškaraca nerviraju i izbezumljuju. Da im jednostavno generalno zamerimo što su muškarci, što nisu dovoljno senzitivni, a ni dovoljno praktični, ili su praktični onda kad nama treba da budu senzitivni i obrnuto. Beskrajni su načini na koje možemo da im prebacujemo što su muškarci i nemamo prava da se ljutimo kad oni rade isto to – prebacuju nam što smo žene, generalizuju nas i ne pokazuju poštovanje.

Da se ne bi stalno vrtela u krugu razočaranja u kome ti se u svakoj vezi ponavlja isti scenario i završava se tako što se osećaš izdano, odbačeno, iznevereno i potrebno ti je da dugo boluješ – do prve sledeće prilike kad opet uletiš u neku vezu sa istim entuzijazmom koji te je već više puta doveo do istih rezultata – pokušaj da preispitaš sebe uz pomoć najjednostavnijih pitanja, na koja treba sebi da daš najistinitiji odgovor.

Da li stvarno želim ozbiljnu vezu?

Zapravo, prvo pokušaj da definišeš ozbiljnu vezu, jer to možda nije ono što ti zamišljaš, ili što si radila do sada. Koliko ozbiljna treba da bude veza? Brak? Da li je to partnerstvo, u kome ti je muškarac ljubavnik i najbolji prijatelj? Treba li da delite svakodnevicu, ili ti zapravo teško pada da nečije prisustvo narušava tvoj komfor? Kakav oblik ozbiljne veze zamišljaš, šta je ono što je tebi dobro, prihvatljivo i izvodljivo – a ne ono što se smatra uobičajenim. Možda ti zaista uopšte ne želiš da se obavezuješ i da sa nekim deliš život, već ti je stalo samo do romantičnog dela odnosa. Možda bi mogla večno sa nekim da se zabavljaš i da ne menjaš način života. Možda ne želiš decu. A možda želiš da imaš brak i porodicu. Vidiš, kad stvarno znaš šta želiš, ta želja je bezuslovna, rasterećena svih “ako” “ali” i “kad bi” i ima neobičnu snagu da privuče u tvoj život to što želiš.

prava ljubav 4 Tri pitanja koja treba sebi da postaviš da bi znala šta tražiš u sledećoj vezi

Editors choice