Dvoje trkača osvojilo grad uprkos mraku i kiši. I sve zabeležili fantastičnim videom!

Hygge koncept u centru grada: Gde da se ušuškaš tokom hladnih zimskih dana?

Sendvič je uvek dobra ideja: 3 nova recepta za najlakši, a najukusniji obrok

Maldivi: Jedini vodič koji ti je potreban ukoliko putuješ u “tirkizni raj”

Želiš savršen, porcelanski ten? Otkrivamo ti tajne japanske beauty rutine

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

Preporuka: Gde da izađeš ako voliš chill & hip atmosferu

Sve tajne savršenog Cat Eye looka!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

1/3

Ah, to žensko srdašce, često zabludelo! U stanju je da treperi, raduje se i iščekuje novu romansu pritom pogrešno tumačeći impulse koje dobija od nekog junoše. O čemu se radi? Cirkularni švaleri (izvorni naziv za njih je cirkularni je*ači, međutim, zbog razumljivih razloga koristićemo eufemizam) u svom ofanzivnom nastupu mahom koriste pristup na koji usamljena ženska dušica željna pažnje i ljubavi ne ostaje imuna – ti si posebna.

Svako od nas misli da je poseban, i svakako je u pravu. Međutim, kada upoznajemo neku osobu ne razmišljamo puno o njenoj autentičnosti i volšebnosti već o, pogađate fizičkom kontaktu. I ništa u tome nije strašno da mnogo dama nije nasamareno lažima slatkorečivca koji ju je ubedio da mu je baš ona, a ne neka tamo, privukla pažnju i okupirala emocije.

513 Tri tipa cirkularnih švalera

“Da ne dužim, zamišljam kako si došla kod mene na gajbu, skuvao sam ti nešto i onda gledamo film. Moram samo da te upozorim da me drugari zovu haubica… haha zezam se. Sviđa mi se tvoj pogled. Tako je seksi i inteligentan. Znam da nisi isprazna. Evo, baš sad zamisljam kako bih te polizao celu od glave do pete… Ja čim vidim devojku znam sta mogu da joj radim, po mirisu kože, po obliku lica, po boji glasa. Ali s tobom, inspiracija samo navire. Tebe bih recimo samo lizao i terao da mi radiš šta ti želiš. Bio bih tvoj rob i probudio bih u tebi sve ono što si godinama skrivala.”

Editors choice