U saradnji sa košarkaškim klubom Crvena zvezda, Marketing Workshop organizuje tribinu pod nazivom “Revolucija marketinga u sportu”, koja će biti održana danas u 18 sati, u amfiteatru 4 Ekonomskog fakulteta.

Tribina ima za cilj upoznavanje studenata sa aktuelnim temama iz oblasti marketinga u sportu. Na ovoj tribini okupiće se neki od najistaknutijih predstavnika iz sfere sporta i marketinga, koji će predstaviti situacije sa kojima se susreću tokom svog poslovanja i načine na koje ih rešavaju. Učesnici tribine imaće priliku da čuju iskustva o sponzorstvu, promociji, budžetiranju, društveno-korisnom radu u sportu i digital marketingu. Tribina je usmerena na stvaranje interakcije između svih onih poslovnih oblasti koje su direktno uključene u sport.

U toku, kao i nakon izlaganja predavača, učesnici ce moći da postavljaju pitanja. Predavači će biti otvoreni za saradnju i konstruktivnu diskusiju.

Revolucija marketinga u sportu Tribina Revolucija marketinga u sportu

“Revolucija marketinga u sportu” biće glavna tema tribine, a njome će biti obuhvaćene i sledeće oblasti:

1) Sponzorstvo i promocija u sportu

2) Društveno-korisni rad kroz sport

3) Budžetiranje

4) Digital marketing u sportu

Agenda tribine izgleda ovako:

18-18:10h – Pozdravna reč, predstavljanje predavača

18:10-18:30h – Prezentacija marketing direktora KK Crvena Zvezda Telekom o budžetiranju i radu kluba

18:30-19h – Panel diskusija na temu: Društveno-korisan rad, projekat One team – govoriće predavači iz Telekoma i specijalne Olimpijade zajedno sa direktorom marketinga KK Crvena Zvezda Telekom kao moderatorom

19h-19:15h – pauza (u pauzi će predavači i publika biti počašćeni Red bull-ovim napitkom)

19:15-19:45h – Panel/prezentacija marketing direktora Idea govoriće na temu Sponzorstvo i promocija u sportu, iz ugla sponzora

19:45h-20:15h – Prezentacija na temu Digital marketing u sportu

Jedan od predavača će biti Filip Sunturlić, direktor marketinga u košarkaškom klubu Crvena Zvezda Telekom, već dugi niz godina, koji ce svojim iskustvom i mnogobrojnim primerima iz prakse objasniti način na koji funkcioniše sistem marketinga.

Comments