Izaberi ovu BOJU ako želiš da deluješ SAMOUVERENO i COOL!

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Beauty editorijal: Otkrij njenu tajnu 100% jače kose

Tridesetodnevni izazov koji treba da preduzmeš u skladu sa svojim horoskopskim znakom

Tridesetodnevni izazov koji treba da preduzmeš u skladu sa svojim horoskopskim znakom

1/3

Izazov je da čitavih mesec dana sprovedeš neki oblik discipline, da rešiš, da se zainatiš, ili da prosto odgovoriš na izazov, jer u tome nalaziš potvrdu, zabavu ili vidiš da je to korisno za tebe. Evo izazova koji odgovaraju tvom horoskopskom znaku:

Ovan – gledanje filmova

Za dinamičnost Ovna izazov je da svakog dana pogleda neki film. Nikada nemaš vremena za to, zar ne? Onda prihvati izazov, shvati ga kao domaći zadatak i napravi listu filmova koje nisi stigla da gledaš, a htela si. Odredi vreme za gledanje filma i jednom nedeljno organizuj filmsko veče za svoje prijatelje. Veče provedeno uz dobar film ispuniće te, zadovoljiti tvoju radoznalost, podstaći imaginaciju i stvoriti osećaj strukture i stabilnosti posle dnevnih obaveza.

Bik – bez društvenih mreža

Trideset dana bez Fejsbuka? Instagrama? I svih ostalih društvenih mreža, koje sigurno koristiš… Pa to je ogroman izazov za svakog, ali ti to možeš i tvoja potreba za rasterećenjem od virtuelnog sveta (koji stalno pohađaš, jer smatraš da imaš obavezu) ima prava da bude zadovoljena. Uostalom, ti mnogo više uživaš u sedeljkama sa prijateljima i u svakom drugom obliku druženja sa bliskim ljudima, nego u površnoj komunikaciji i interakciji sa velikim brojem nepoznatih (ili onih koji su ti samo poznanici) na društvenim mrežama. Ako ti je Fejsbuk potreban zbog posla, napravi poseban profil, bez dodavanja prijatelja i uživaj u višku slobodnog vremena koje će se kao čudom pojaviti i koje možeš da provedeš u druženju, sportu, čitanju, šetnjama…

astro 1 1 Tridesetodnevni izazov koji treba da preduzmeš u skladu sa svojim horoskopskim znakom

Blizanci – škola plesa

Pa, to je poslednje što bi rešila da preduzmeš, iako ti je više puta padalo na pamet, ali si bila u dilemi – kakva vrsta plesa? Trbušni ples, hip-hop, džezersajz? Ne, odgovor je klasični plesovi, u paru. Zbog balansiranja tvoje dvostruke ličnosti i muške i ženske energije, za tebe će izazov škole plesa u kojoj je potrebno usklađivanje sa partnerom, biti veoma konstruktivan.

Rak – Izazov pripreme zdravih obroka

Ovo je jedan krajnje koristan izazov za tebe. Uživaš u hrani i piću, ali nekako je lakše uživati u bilo čemu što neko drugi spremi, a još bolje ukoliko je to spakovano u plastične činijice i isporučeno, ili ukoliko sediš u restoranu – pranje sudova je nešto o čemu ne moraš da misliš. Zvezde ti kažu da treba da se angažuješ i da isprljaš neke lonce i tanjire i da usmeriš svoju kreativnost u izbor namirnica, proučavanje recepata i pripremu nedeljnog jelovnika.

Editors choice