Izazov je da čitavih mesec dana sprovedeš neki oblik discipline, da rešiš, da se zainatiš, ili da prosto odgovoriš na izazov, jer u tome nalaziš potvrdu, zabavu ili vidiš da je to korisno za tebe. Evo izazova koji odgovaraju tvom horoskopskom znaku:

Ovan – gledanje filmova

Za dinamičnost Ovna izazov je da svakog dana pogleda neki film. Nikada nemaš vremena za to, zar ne? Onda prihvati izazov, shvati ga kao domaći zadatak i napravi listu filmova koje nisi stigla da gledaš, a htela si. Odredi vreme za gledanje filma i jednom nedeljno organizuj filmsko veče za svoje prijatelje. Veče provedeno uz dobar film ispuniće te, zadovoljiti tvoju radoznalost, podstaći imaginaciju i stvoriti osećaj strukture i stabilnosti posle dnevnih obaveza.

Bik – bez društvenih mreža

Trideset dana bez Fejsbuka? Instagrama? I svih ostalih društvenih mreža, koje sigurno koristiš… Pa to je ogroman izazov za svakog, ali ti to možeš i tvoja potreba za rasterećenjem od virtuelnog sveta (koji stalno pohađaš, jer smatraš da imaš obavezu) ima prava da bude zadovoljena. Uostalom, ti mnogo više uživaš u sedeljkama sa prijateljima i u svakom drugom obliku druženja sa bliskim ljudima, nego u površnoj komunikaciji i interakciji sa velikim brojem nepoznatih (ili onih koji su ti samo poznanici) na društvenim mrežama. Ako ti je Fejsbuk potreban zbog posla, napravi poseban profil, bez dodavanja prijatelja i uživaj u višku slobodnog vremena koje će se kao čudom pojaviti i koje možeš da provedeš u druženju, sportu, čitanju, šetnjama…

astro 1 1 Tridesetodnevni izazov koji treba da preduzmeš u skladu sa svojim horoskopskim znakom

Blizanci – škola plesa

Pa, to je poslednje što bi rešila da preduzmeš, iako ti je više puta padalo na pamet, ali si bila u dilemi – kakva vrsta plesa? Trbušni ples, hip-hop, džezersajz? Ne, odgovor je klasični plesovi, u paru. Zbog balansiranja tvoje dvostruke ličnosti i muške i ženske energije, za tebe će izazov škole plesa u kojoj je potrebno usklađivanje sa partnerom, biti veoma konstruktivan.

Rak – Izazov pripreme zdravih obroka

Ovo je jedan krajnje koristan izazov za tebe. Uživaš u hrani i piću, ali nekako je lakše uživati u bilo čemu što neko drugi spremi, a još bolje ukoliko je to spakovano u plastične činijice i isporučeno, ili ukoliko sediš u restoranu – pranje sudova je nešto o čemu ne moraš da misliš. Zvezde ti kažu da treba da se angažuješ i da isprljaš neke lonce i tanjire i da usmeriš svoju kreativnost u izbor namirnica, proučavanje recepata i pripremu nedeljnog jelovnika.

Comments