Strelac – joga izazov

Tvoje telo je osetljivo na senzacije i treba da radiš na fleksibilnosti, posebno zato da bi mogla sa lakoćom da divljaš u krevetu. Sva ta akcija sabijena u tvom telu stvara dosta napetosti i tvoje telo će se osećati veoma udobno oslobađajući blokiranu energiju, u joga položajima. A tvoj avanturistički duh će takođe biti zadovoljan – joga je prava duhovna avantura. Da, treba istrajati, ali to je – izazov.

Jarac – budi turista u sopstvenom gradu

Izgleda kao izazov nedostojan tvojih ciljeva, sposobnosti i iskustva. Već znaš kakvo je zadovoljstvo putovati i upoznavati nove ljude, udisati nove mirise i osećati atmosferu različitih mesta i gradova. Ali, svoj grad uzimaš zdravo za gotovo. A kada si poslednji put bila u muzeju? U nekoj umetničkoj galeriji? Spomenici ne služe samo kao mesta za sastanke koja su svakom poznata. Šta je ono što voliš kao turista da pronalaziš u drugim gradovima? Pronađi u svom gradu kafanicu sa najboljom turskom kafom i najdomaćinskijom atmosferom. Poslastičaru sa kolačima tvog detinjstva. Šumsku stazu koju noću pohađaju parovi. Popni se na vrh one zgrade, hodaj glavnom ulicom i ne gledaj izloge, nego arhitekturu. Treba da obiđeš svega trideset lokacija ukupno, a dok to uradiš, smislićeš još trideset, jer ćeš posmatrati drugim očima svoj grad i osećaćeš se mnogo rasterećenije.

astro 4 1 Tridesetodnevni izazov koji treba da preduzmeš u skladu sa svojim horoskopskim znakom

Vodolija – izazov pomorskih veština

Zvuči ludo, zar ne? Ali potrebno ti je da mesec dana provedeš na moru, u nekoj školi jedrenja, surfovanja, upravljanja motornim čamcem, veslanja… Voda pod tobom, nebo nad tobom, tvoje telo jača u sportu koji tvoj duh može u potpunosti da shvati i prihvati kao potpunu slobodu, kao ispunjavanje kosmičkog zadatka, jer ti se inače ne baviš trivijalnim zadacima.

Ribe – dnevnik snova

Snovi su tvoja svakodnevica, ali izazov za tebe je da ih zapisuješ kontinuirano, da vodiš dnevnik svoje podsvesti i protumačiš po neku poruku koja odatle stiže. Nabavi najlepšu svesku za dnevnik i najelegantniju olovku i drži je pored kreveta – snovi se zapisuju pre nego što ustaneš i umiješ se. Jednom nedeljno iščitavaj sve zapisano i pusti svoj duh da hvata povezanost i značenja. Mnogo je aspekata tvoje ličnosti i tvog života na koje će izazov vođenja dnevnika snova imati pozitivan uticaj.

OVDE možete pročitati godišnji horoskop za 2017!

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvor fotografija: www.fashioneditorials.com

Brankica Milošević

Comments