Lav – učenje novih veština

Postoje oblasti u kojima sebe nikad nisi smatrala dovoljno veštom i kompetentnom, a koje su te uvek zanimale. Vreme izazova je idealno da se odvažiš i posvetiš učenju i savladavanju nečega što ti je odavno na pameti – pokretanje poslovnog projekta, bavljenje nečim iz hobija. Kažu da je potrebno samo 20 sati aktivnog učenja da se neka veština savlada – bićeš iznenađena kako ti dobro ide nešto u čemu do sada nisi imala iskustva.

Devica – duboko čišćenje

Ti si zaslužila tridesetodnevni program dubokog duševnog i telesnog pročišćenja od svojih radoholičarskih akcija i preterane odgovornosti i temeljnosti kojom pristupaš svakom poslu. Jedi zdravu hranu, meditiraj, vežbaj, odmaraj. Pa ponovo. Ako treba da uzemeš i odmor i bolovanje da bi sebi omogućila program čišćenja, učini to, potrebno ti je. I tome ćeš naravno, pristupiti planski, temeljno i odgovorno i bićeš prezadovoljna rezultatima. Samo je perfektno odrađen posao dovoljno dobar za tebe, pa zato, shvati ovaj izazov najozbiljnije i odgovori na njega – odmah.

astro 2 1 Tridesetodnevni izazov koji treba da preduzmeš u skladu sa svojim horoskopskim znakom

Vaga – duboka meditacija

Tebi je potrebno da se povežeš sa svojim najdubljim željama, a ponekad ti je teško da se utišaš i saslušaš druge, jer ti sopstveni problemi stvaraju buku i gužvu u glavi. Vaga ima suštinsku potrebu za balansom i zato treba da prihvati izazov tridesetodneve meditacije, najbolje na nekom specijalizovanom seminaru ili kampu, gde nema šta da odvraća pažnju. Kad jednom počneš, nećeš odustati, ali ne razmišljaj uopšte o tome da li da počneš, nego kada.

Škorpija – umetnički izazov

Strastvena priroda Škorpije možda nije uspela da se usredsredi na san iz detinjstva i njena energija se raspršila u mnogim stvarima kojima se posvećuje. Pronađi svog unutrašnjeg umetnika i trideset dana se bavi samo kreativnim, lepim, inspirativnim i umetničkim sadržajima – to je izazov za tebe.

Comments