Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Planiranje dejtovanja sa devojkom u ovom znaku ume da se završi lepom nagradom, ali uz nekoliko tačaka koje moraš uzeti u obzir. Postoji nekoliko razloga zbog kojih nikada ne bi trebalo da se zezaš sa devojkom u znaku Blizanaca dok se zabavljate.

Prva i najbitnija stvar koje moraš da budeš svestan je da ne veruju ljudima lako, ili, da budemo iskreni, one nisu vrsta ljudi koje veruju ljudima generalno! Ovo može da bude jako veliki problem s kojim ćeš se suočiti, jer nema te veze koja može da potraje dugo bez poverenja, što se dešava ako stalno bude sumnjičava ili puno zaštitnički nastrojena ili posesivna, tj. ako bude pokazivala sve one karakteristike zbog kojih će ti biti neprijatno.

Stoga, da bi bio u vezi sa ovom devojkom, očekuj ovako nešto, ali nemoj da bežiš, već izgradi poverenje i dokaži joj da može da ti veruje. Ovo možeš postići tako što se nećeš ponašati sumnjičavo u njenoj okolini, i reci sve o čemu razmišljaš i kako se osećaš.

Devojke u znaku Blizanaca su uvek one koje se okreću porodici i prijteljima pre bilo čega drugog. Pa, moraš znati da će pričati o porodici – kako je osnovati, kako živeti u okviru porodice, a problemi isto spadaju u ovu kategoriju. Lakše je da to znaš unapred, a ne da se posle iznenadiš i kažeš da si šokiran!

Jedno što moraš da znaš o ovim devojkama je da će uvek gledati da impresioniraju tokom prvog utiska, pa se stvari mogu okrenuti vremenom. Stoga, budi spreman da stvari sa prvog dejta uzmeš sa zadrškom! S druge strane, slična strategija iz tvog pravca bi lako mogla da ugrozi sve planove!

Devojke u znaku Blizanaca su one koje puno sanjare, a put do njihovog srca je podrška njih i njihovih snova. Obećaj im podršku i nikada te neće ostaviti! Ako joj pomogneš da ostvari svoje ciljeve i snove, usrećićeš je i ujedno dobiti devojku svojih snova!

slika Trikovi dejtinga sa devojkom u znaku: Blizanci

Pokaži joj da može da ti veruje

Međutim, sve ovo pomenuto gore može biti primenljivo samo ako te je prihvatila, što je jako teško, jer umeju da izgledaju kao osobe koje su jako rezervisane i ponosne na sebe. Tvoja prednost je u tome što se ne bi mnogo muškaraca odvažilo da joj priđe! Opet, ovo je vrlo riskantna misija i moraš da se držiš svega što kaže i da budeš oprezan šta radiš. Kad počne da ti veruje i navikne se na tebe, sve postaje med i mleko!

Izvor fotografije: corbis

Kako osvojiti devojku Ovna i Bika pročitaj ovde.


Luka Majović voli pisanje i umetnost. Pokreću ga dobri ljudi.

Editors choice