Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Air Max revolucija uz the Spot

Trikovi dejtinga sa devojkom u znaku: Blizanci

Trikovi dejtinga sa devojkom u znaku: Blizanci

Planiranje dejtovanja sa devojkom u ovom znaku ume da se završi lepom nagradom, ali uz nekoliko tačaka koje moraš uzeti u obzir. Postoji nekoliko razloga zbog kojih nikada ne bi trebalo da se zezaš sa devojkom u znaku Blizanaca dok se zabavljate.

Prva i najbitnija stvar koje moraš da budeš svestan je da ne veruju ljudima lako, ili, da budemo iskreni, one nisu vrsta ljudi koje veruju ljudima generalno! Ovo može da bude jako veliki problem s kojim ćeš se suočiti, jer nema te veze koja može da potraje dugo bez poverenja, što se dešava ako stalno bude sumnjičava ili puno zaštitnički nastrojena ili posesivna, tj. ako bude pokazivala sve one karakteristike zbog kojih će ti biti neprijatno.

Stoga, da bi bio u vezi sa ovom devojkom, očekuj ovako nešto, ali nemoj da bežiš, već izgradi poverenje i dokaži joj da može da ti veruje. Ovo možeš postići tako što se nećeš ponašati sumnjičavo u njenoj okolini, i reci sve o čemu razmišljaš i kako se osećaš.

Devojke u znaku Blizanaca su uvek one koje se okreću porodici i prijteljima pre bilo čega drugog. Pa, moraš znati da će pričati o porodici – kako je osnovati, kako živeti u okviru porodice, a problemi isto spadaju u ovu kategoriju. Lakše je da to znaš unapred, a ne da se posle iznenadiš i kažeš da si šokiran!

Jedno što moraš da znaš o ovim devojkama je da će uvek gledati da impresioniraju tokom prvog utiska, pa se stvari mogu okrenuti vremenom. Stoga, budi spreman da stvari sa prvog dejta uzmeš sa zadrškom! S druge strane, slična strategija iz tvog pravca bi lako mogla da ugrozi sve planove!

Devojke u znaku Blizanaca su one koje puno sanjare, a put do njihovog srca je podrška njih i njihovih snova. Obećaj im podršku i nikada te neće ostaviti! Ako joj pomogneš da ostvari svoje ciljeve i snove, usrećićeš je i ujedno dobiti devojku svojih snova!

slika Trikovi dejtinga sa devojkom u znaku: Blizanci

Pokaži joj da može da ti veruje

Međutim, sve ovo pomenuto gore može biti primenljivo samo ako te je prihvatila, što je jako teško, jer umeju da izgledaju kao osobe koje su jako rezervisane i ponosne na sebe. Tvoja prednost je u tome što se ne bi mnogo muškaraca odvažilo da joj priđe! Opet, ovo je vrlo riskantna misija i moraš da se držiš svega što kaže i da budeš oprezan šta radiš. Kad počne da ti veruje i navikne se na tebe, sve postaje med i mleko!

Izvor fotografije: corbis

Kako osvojiti devojku Ovna i Bika pročitaj ovde.


Luka Majović voli pisanje i umetnost. Pokreću ga dobri ljudi.

Editors choice