Saznaj da li umeš da uživaš u malim radostima na pravi način

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Trikovi dejtinga sa devojkom u znaku: Jarac

Trikovi dejtinga sa devojkom u znaku: Jarac

Jarac je najautentičniji tip ličnosti i svoju lepotu krije iza ustegnutosti i jakog stava, ali ako je neko voljan da pogleda malo ispod hladne površine, pronaći će toplotu i može se dogoditi suštinsko zadovoljstvo. Najbolja čokoladica zahteva najpažljivije skidanje omota kako bi se uživalo u prelepom ukusu koji nosi.

Tišina i postiđenost stoje kao čvrsta crta ovog lika, ali ga nikad ne nadvladaju. Ovaj tip devojke ne oseća potrebu da na sav glas govori ko je i šta je. Ona radi naporno i u tišini ispunjava svoje ciljeve. Ona prikuplja sve svoje izvore i nikada ne traži pomoć. Pa iako se nekada čini nadobudnom, sav posao obavlja sama, da bi sebi obezbedila ono što zna da joj pripada, i tako se jača kao pojedinac.

Ona je prava nagrada koju možete da dobijete ako ste voljni da obratite pažnju, i koju god pažnju na nju da obratite odmah ćete dobiti povratnu informiju, tj. ceniće je i pozitivno je oceniti, jer je ona osoba kojoj nedostaje samopouzdanja u drušvenim situacjama (ali nikada u ličnim stvarima). Naravno, strpljenje se zahteva pod obavezno i malo truda kako biste iskopali svo to blago zakopano duboko u njoj. Zato, pripremite se za avanturu traganja i saznajte šta je to u ovoj devojci što je čini posebnom.

jarac2 Trikovi dejtinga sa devojkom u znaku: Jarac

Uživajte u posebnosti ove devojke

Različite tendencije su posledica nemarnosti tokom razvoja, ali je to nešto što je ona morala da prevaziđe kako bi pronašla svoj put kroz život i postala sama sebi dovoljna. Morala je sama da krči svoj put do sebe i svojih uspeha jer joj nikada ništa nije dato na tacni tokom odrastanja. Manjak podrške je nešto što joj je gotovo pa normalno, stoga, ponosna je na sopstvena dostignuća, i ponosna da zauzme mesto koje zaslužuje. Ima visoka očekivanja od života, ali je uvek svesna logike situacije; iako shvata da su određene stvari nemoguće, uvek će biti spremna da uradi sve što je u njenoj moći da osvoji ono što je moguće (što je uvek veći broj nego kod drugih koji se ne zalažu toliko za svoje ciljeve).

Ova visoko perspektivna i ekstremno pažljiva devojka shvata šta je u životu zaista bitno, te ne obraća puno pažnje na površne stvari; kod nekoga joj je bitna iskrenost i spremna je da odmah odbaci očigledne predstave neiskrenosti. Ona je osoba koja će vam verovati, ali samo ako joj ulijete poverenje. Ako joj ne priđete jer se izdvaja od drugih, ona to neće shvatiti kao ličnu uvredu, ali će to za vas biti veliki gubitak.


Luka Majović voli pisanje i umetnost. Pokreću ga dobri ljudi.

Editors choice