Saznaj da li umeš da uživaš u malim radostima na pravi način

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Trikovi dejtinga sa devojkom u znaku: Lav

Trikovi dejtinga sa devojkom u znaku: Lav

Lav definitivno nije neko koga bi iko povezao sa ženskim karakteristikama. Međutim, ako se zabavljaš sa devojkom u ovom znaku, postoji mnogo stvari koje bi morao da znaš pre nego što išta uradiš.

Prvo, moraš da joj se diviš, jer joj to mnogo znači. Ključ nije da ih puno privlačiš sebi, jer će one same doći. Međutim, ne zavaravaj se i ne pretpostavljaj da ćeš sve dobiti komplimentima! Žene Lavovi vole komplimente, ali dobro znaju granicu. Upijaju svu pažnju koju mogu da dobiju, a ti budi što zanimljviji i gledaj da ih nasmeješ. One su lavice, te vole da se smeju vrlo srčano i glasno! Međutim, reči koje ih opisuju su luksuz i veličina.

Počasti svoju devojku Lavicu luksuznom večerom, jer one uzimaju samo najbolje stvari od života, a tvoj pokušaj da ih “smiriš” može samo da ti se obije o glavu.

Druga strana novčića njihove veličine je što nikada nećeš moći da ih zadovoljiš poklonima. Možda je sve sasvim ok s poklonom koji si kupio, ali one nikada ne znaju da odaberu šta im najviše odgovara jer sve što vide im se čini ispod njihovog nivoa. Stoga, da bi izašao s njima na kraj, moraš da budeš njihovog standarda ili više (mada one nikada ne bi priznale da postoji viši standard!)

slika lav Trikovi dejtinga sa devojkom u znaku: Lav

Obožavaj je i obožavaće te!

Ok, najvažnija i najškakljivija stvar koju ne smeš da propustiš je da su jako osetljive. Ali, one to jako dobro kriju, pa moraš naučiti da izbalansiraš laskanje i poštovanje. Ono što spolja deluje kao ponos iznutra je toplina, i još ako uspeš da dođeš toliko duboko – sjajno! Njeni prijatelji su njena publika i od njih će uvek tražiti poštovanje i uvažavanje. Pa, ako želiš da budeš nešto posebno u njenom životu, neka osećaju da su ti potrebne.

Koncept poštovanja i obožavanja je pomalo oskudan kod žena u ovom znaku. Ako gledaš druge žene dok si s njom, sam sebi kopaš jamu jer će ona želeti da gledaš samo nju! Po njenom mišljenju, ona je najbolja i mrzi i pomisao na bilo kakvo takmičenje sa drugim devojkama. Međutim, na žalost, ti moraš uvek biti spreman da se takmičiš sa drugim muškarcima. Njena očaravajuća ličnost stalno privlači ljude! Međutim, ako joj se dopadaš, ona će te uviti u svoju ljubav i toplinu, i nećeš imati oko čega da se žališ!

Sve u svemu, ona je zabavna osoba, ali se pazi njenog avanturističkog duha i njene želje da dominira vezom!

Kako osvojiti devojku Ovna, Bika, Blizanca i Raka pročitajte ovde.


Luka Majović voli pisanje i umetnost. Pokreću ga dobri ljudi.

 

Editors choice