4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Zašto na Instagramu svi govore o ovom beauty proizvodu?!

U svojoj potrazi za partnerkom, ako naiđeš na ženu Ovna, budi svestan da ćeš morati dosta da se boriš jer su one najjači ženski znakovi na koje ćeš ikada naići – one su dosta tvrdoglave i vole da znaju na čemu su.

Izaći na kraj sa devojkom Ovnom ume da bude zastrašujuće, osim ako znaš kako da izlaziš na kraj sa devojkom koja će uvek reći šta misli i koja će prigrabiti svaku priliku koju joj život pruža i zauzeti centralno mesto svake bine. Najbolji način da je ispratiš i zadiviš je da i sam budeš pun samopouzdanja šta god da radiš! Najbolji način da izađeš na kraj sa ovim liberalnim umovima je da zaradiš što je više poštovanja moguće!

Na ličnom nivou, nećeš pronaći nijednu mirniju i razumniju osobu od ove! One žele da se stvari dešavaju iskreno i savršeno jasno. Dakle, ako si jedan od onih kojima to ne smeta, sjajno! Međutim, pazi da ne prouzrokuješ kontraefekat. Ona će svaku odluku doneti sporo i mirno, bez ikakve žurbe, pa, dok se dejtujete, najpametnije je da stvari idu sporo i opušteno. Što je najverovatnije, želeće da budeš nežan kada si s njom, ipak je džentlmen ono o čemu ona sanja!

ovan2 Trikovi dejtinga sa devojkom u znaku: Ovan

Budi njen idealan muškarac i ponašaj se kao džentlmen

Žene Ovnovi su po prirodi pune podrške, pa ako si na pravom putu, ona će uvek biti na tvojoj strani, i uvek će se boriti za tvoje potrebe. A ako imaš dovoljno sreće i ona bude luda za tobom, ona će te štititi čak i onda kada zna da nisi u pravu – ona njena pomalo iracionalna strana teži ka savršenstvu non-stop! Ako želiš da je zadržiš, ceni sve što radi za tebe, uzvrati joj usluge, pokaži joj da ti je stalo i biće tvoja zauvek.

Nemoj da pomisliš da je budala zato što je dobra – kada nisi u pravu, priznaj da je tvoja krivica, budi iskren i ne pokušavaj da joj zamažeš oči. U suprotnom, samo ćeš izgubiti jer one imaju sposobnost da objektivno i jasno procene situaciju. Drugim rečima, veoma su inteligentne (mnogo više nego što muškarci misle da jesu!)

Na kraju, ali svakako ne najmanje bitno – izaći na kraj sa devojkom Ovnom je vrlo osetljiva tema, kao što je slučaj sa većinom žena. Samo zato što te podržavaju ne znači da treba da ih uzmeš zdravo za gotovo. Tretiraj ih onako kako ženu treba tretirati, budi obazriv šta govoriš, i biće dobre prema tebi. Međutim, čak i najmanji problem može ti se obiti o glavu i biti veoma težak i problematičan!


Luka Majović voli pisanje i umetnost. Pokreću ga dobri ljudi.

Editors choice