Ribe su veoma romantične devojke, često i previše. Ona se posvećuje svojim snovima i živi od emocija, te se nekad izgubi u sopstvenim nadanjima.

Saosećajnost je nešto za šta ima jak kapacitet, te daje svoje sažaljenje ljudima oko sebe i prima ga od drugih koji sa njom kontaktiraju. Takvo ponašanje pokazuje njenu unutrašnju slabost, ali i njeno “velikomučeništvo” – jer se ponaša kao da mora da nosi svetski bol na svojim ramenima.

Tužna istina je da ju je veoma lako iskoristiti, i ovo je daleko od predloga, ali budi svestan da ćeš retko kada morati da ubeđuješ Ribu da si ti prava osoba jer je lako uvući joj se u srce. S obzirom da je takva, dosta joj je prijatno u svakom društvu i retko se oseća ugroženom pred novim ljudima, s obzirom da svakoga doživljava kao nekoga vrednog njene ljubavi. Pošto joj je glava stalno u oblacima, ume da je razočara svet koji ne brine o humanosti koliko ona; ali, i pored toga, ona će prevazići sve to, pa čak i svoje sopstvene potrebe, samo da bi ugodila ljudima koji se pojave u njenom životu. Često je vrlo kreativna jer joj je desna, emotivnija strana mozga razvijenija; ima tendencije da kroz umetnost izrazi svoje najdublje emocije. Na dosadu osuđuje samu sebe kada se prepusti svojoj prirodi koja je potčinjena drugima.

riba Trikovi dejtinga sa devojkom u znaku: Riba

Ne oduzimaj joj maštanja, samo ih kontroliši

Ona je, kao neko ko je i suviše pažljiv, osoba koja razume društvenost ali isto tako razume i gubitak i shvata da je svaki gubitak deo života, te se s tim nosi mnogo lakše nego drugi znaci. Njena apsorpcija tuđeg bola doprinosi tome da njen lični bol ode u drugi plan.

Ono što je ovakvoj devojci potrebno je da provodi manje vremena čitajući poeziju i slušajući emo muziku, da manje uči životne lekcije o suštini života i da stvara fantastične predstave idealnog života i da se više kreće među ljudima koji je spuste na zemlju i objasne joj kako život zaista funkcioniše. Potrebno je da ima životnog vodiča koji će je uputiti u praktičniji i racionalniji deo stvarnosti. I dok ova devojka ne zna baš u kom smeru ide, ne bi imala ništa protiv princa koji će doći i odvući je u smeru u kom treba da ide. Kod nje, ravnoteža mora da se postigne i opstane na jednostavan način, i to će doprineti stabilnoj vezi. Ako želiš da je potpuno usrećiš, opremi joj kuću tako da su joj na dohvat ruke i soba u kojoj slika i kuhinja, i razumi njen sanjalački duh, ali ga kontroliši svojom racionalnošću.

Kako osvojiti devojke u ostalim horoskopskim znacima pogledajte ovde.


Luka Majović voli pisanje i umetnost. Pokreću ga dobri ljudi.

 

Comments