Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Mikro trend: Ovaj detalj čini da svaki autfit izgleda super-moderno!

Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Trikovi dejtinga sa devojkom u znaku: Riba

Trikovi dejtinga sa devojkom u znaku: Riba

Ribe su veoma romantične devojke, često i previše. Ona se posvećuje svojim snovima i živi od emocija, te se nekad izgubi u sopstvenim nadanjima.

Saosećajnost je nešto za šta ima jak kapacitet, te daje svoje sažaljenje ljudima oko sebe i prima ga od drugih koji sa njom kontaktiraju. Takvo ponašanje pokazuje njenu unutrašnju slabost, ali i njeno “velikomučeništvo” – jer se ponaša kao da mora da nosi svetski bol na svojim ramenima.

Tužna istina je da ju je veoma lako iskoristiti, i ovo je daleko od predloga, ali budi svestan da ćeš retko kada morati da ubeđuješ Ribu da si ti prava osoba jer je lako uvući joj se u srce. S obzirom da je takva, dosta joj je prijatno u svakom društvu i retko se oseća ugroženom pred novim ljudima, s obzirom da svakoga doživljava kao nekoga vrednog njene ljubavi. Pošto joj je glava stalno u oblacima, ume da je razočara svet koji ne brine o humanosti koliko ona; ali, i pored toga, ona će prevazići sve to, pa čak i svoje sopstvene potrebe, samo da bi ugodila ljudima koji se pojave u njenom životu. Često je vrlo kreativna jer joj je desna, emotivnija strana mozga razvijenija; ima tendencije da kroz umetnost izrazi svoje najdublje emocije. Na dosadu osuđuje samu sebe kada se prepusti svojoj prirodi koja je potčinjena drugima.

riba Trikovi dejtinga sa devojkom u znaku: Riba

Ne oduzimaj joj maštanja, samo ih kontroliši

Ona je, kao neko ko je i suviše pažljiv, osoba koja razume društvenost ali isto tako razume i gubitak i shvata da je svaki gubitak deo života, te se s tim nosi mnogo lakše nego drugi znaci. Njena apsorpcija tuđeg bola doprinosi tome da njen lični bol ode u drugi plan.

Ono što je ovakvoj devojci potrebno je da provodi manje vremena čitajući poeziju i slušajući emo muziku, da manje uči životne lekcije o suštini života i da stvara fantastične predstave idealnog života i da se više kreće među ljudima koji je spuste na zemlju i objasne joj kako život zaista funkcioniše. Potrebno je da ima životnog vodiča koji će je uputiti u praktičniji i racionalniji deo stvarnosti. I dok ova devojka ne zna baš u kom smeru ide, ne bi imala ništa protiv princa koji će doći i odvući je u smeru u kom treba da ide. Kod nje, ravnoteža mora da se postigne i opstane na jednostavan način, i to će doprineti stabilnoj vezi. Ako želiš da je potpuno usrećiš, opremi joj kuću tako da su joj na dohvat ruke i soba u kojoj slika i kuhinja, i razumi njen sanjalački duh, ali ga kontroliši svojom racionalnošću.

Kako osvojiti devojke u ostalim horoskopskim znacima pogledajte ovde.


Luka Majović voli pisanje i umetnost. Pokreću ga dobri ljudi.

 

Editors choice