4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Zašto na Instagramu svi govore o ovom beauty proizvodu?!

Devojka Vaga je pravo zadovoljstvo. Ona je ženstvena, puna šarma i lepote najvišeg reda. Izbaciće te iz ravnoteže osmehom, i razoružati te bez imalo truda.

Ona voli argumente i debate i uvek gleda za i protiv strane. Često bi počela zdrave rasprave i ponudila logične tačke, pokušavajući da izbalansira obe strane. I pre nego što i dobiješ šansu da odgovoriš već ćeš zaključiti da ti je zarobila srce. I neće ti smetati. Trebalo bi da budeš logičan u interakciji s njom, dajući joj materijala za razmišljanje i zadovoljavajući njenu glad za racionalizovanjem.

Ova devojka je jako uključena u društvene afere, pa bi pomoglo ako bi bio zainteresovan za društvo i imao jasan stav o stvarima oko sebe. Zapamti, nije neophodno da se slažeš s njom, bitno je samo da razgovarate.

Devojka u ovom znaku je savršen balans svih kvaliteta – ona je fleksibilna i logična. Nije tvrdoglava, ali će se držati svog stava samo zato što je njen. Pokušaj da je logički ubediš i objasni joj svoju tačku gledišta. Lako će se pustiti svog uverenja ako možeš da je ubediš da si u pravu. Najbolja stvar u vezi sa njom je što, kada se raspravlja, ona to radi sa takvim dostojanstvom i kulturom da se nijednog trenutka nećeš osetiti uvređeno. Ona je jako druželjubiva, i neće greške koje napraviš uzeti k srcu ako priznaš da si pogrešio. Pokušaj da budeš što otvoreniji i direktniji, i nemoj kriti osećanja.

vaga3 Trikovi dejtinga sa devojkom u znaku: Vaga

Vaga je znak sa kojim možeš da uživaš i upamtiš svaki trenutak!

Vaga nikada neće želeti da dominira u vezi i uvek daje dovoljno mesta svakoj diskusiji. Što se nje tiče, romantična veza je prostor gde i momak i devojka moraju da rade zajedno na održavanju veze i budu jednaki. Jako je ljupka i otvoreno pokazuje osećanja, i uvek će gledati da popravi ljubav između vas dvoje. Pokušaj da radiš isto, tako što ćeš joj pokazati da je ona razlog zbog kog ti je život srećan i izbalansiran.

Priređuj joj romantična iznenađenja s vremena na vreme. Uvek zrači srećom i radošću kada si s njom. Ona jako lako veruje ljudima, i nikada neće posumnjati u tvoju odanost. Ako nešto sumnja, porazmisliće racionalno o svemu pre nego što će ispratiti te trenutne emocije. Neće kriti ništa, i poveravaće ti svoje misli i osećanja.

Problem sa Vagom je što pokušava da izbegava stvari ukoliko se ne oseća prijatno radeći ih. Često ume da se ponaša površno, da beži od odgovornosti i da nudi privremena rešenja. Moraš učiniti sve da bi se osećala prijatno i da ne bude pod mentalnim pritiskom.

Vaga je sjajan pokazatelj Jin i Janga, i veza s njom ume da bude najsrećniji i najpamtljiviji period života.


Luka Majović voli pisanje i umetnost. Pokreću ga dobri ljudi.

 

Editors choice