Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Ovako to rade influenserke: Ovu beauty rutinu za negu kože lica moraš i ti da probaš!

Otkrivamo: Najinstagramičniji restoran u Beogradu

Koji PINK koktel treba da postane tvoje zaštitno piće? Reši KVIZ i saznaj!

Zašto vitamin C u službi lepe i negovane kože nikada neće izaći iz mode?

Laki načini da “one dane” učiniš manje stresnim i napornim

Radiš kao freelancer? Pronašli smo mesto koje će postati tvoja nova omiljena dnevna “kancelarija”!

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Uh oh. Ako planirate da priđete Vodoliji, pripremite se da se susretnete sa radikalnim okolnostima i jednom interesantnom devojkom koja uvek ima odgovor na sve i teži konfliktu kao i obaranju konvencija. Jako joj je teško da se zadovolji nečim što iritira njen nemirni duh.

Ona je liberalna i jedva čeka da izaziva postojeće status-quo situacije i unosi reforme u postojeće (ne)pravde koje je dodiruju na ličnom nivou. Kada se o ovome radi, ima velika usta: ona može uspešno da prenese svoje ideje i osećanja na probleme koji je muče, i uvek je spremna da radi sa drugim revolucioniranim umovima koji dele isti cilj. Dakle, osoba koja se njoj dopada je neko otvorenog uma; romansa najčešće ume da se rodi slučajno – tokom slučajnog susreta na protestu, ulici, i sličnim mestima.

slikavodolija Trikovi dejtinga sa devojkom u znaku: Vodolija

Vodolija ne veruje u i ne prihvata nikakve prethodno utvrđene granice

Uvek je u potrazi za novim idejama i stvarima, u potrazi je za prilagođavanjem svetu koji se non-stop menja i,nisto tako, stalno traga za samom sobom koju želi da unapređuje iznova i iznova. Njen um stalno stvara nove ideje i nikada nije zadovoljan trenutnim metodom života. Stalna promena planova donekle utoljava njenu želju za stalnim proširivanjem svesti i unapređenjem svog revolucionarnog uma.

Neprijatelj je svako i svašta, ili bilo ko ko ne pripada njenoj grupi. Ona će uvek gledati kako da se izdvoji iz mase ljudi s kojima se druži, nije bitno po čemu, samo da odudara. Jedinstvenost je cilj, najčešće kao rezultat ranijeg života koji je bio pod pritiskom i zabranom da se ispolji kako želi.

Vodolija ne veruje u i ne prihvata nikakve prethodno utvrđene granice, i često se može naći na zadnjem sedištu policijskog auta nekom prilikom ili kao posledica nečega; ponekad je maleni zločin sredstvo kojim postavlja svoju mikrokosmičku anarhiju, a sve su to načini kojima skreće pažnju na sebe!

Sanjar po prirodi, devojka koja nosi ovu astrološku jaknu protkanu i izvezenu zvezdama ima velike ideje koje se ne mogu baš uvek ostvariti; bilo kako bilo, one postoje u njenoj glavi kao nešto što nema kontra-argument. Uvek će reći šta misli, čak i ako neće nužno ispratiti akcijom, pa je zbog toga mnogi razumeju. Ako možete da izađete na kraj sa devojkom koja ima plan, koja je pomalo pobunjenik sa (ili bez) razlogom, i umete da se sa svojim razlozima izborite kao i ona sa svojim, onda je Vodolija devojka za vas; ograničenja su nešto o čemu nikada ne treba ni pričati. Ako ste puni volje da se oslobodite razmišljanja u kalupima i ako osećate da imate dovoljno energije da ispratite ovu energetsku bombu, onda je Vodolija prava devojka!

Kako osvojiti devojke u ostalim horoskopskim znacima pogledajte ovde.


Luka Majović voli pisanje i umetnost. Pokreću ga dobri ljudi.

Editors choice