Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Uh oh. Ako planirate da priđete Vodoliji, pripremite se da se susretnete sa radikalnim okolnostima i jednom interesantnom devojkom koja uvek ima odgovor na sve i teži konfliktu kao i obaranju konvencija. Jako joj je teško da se zadovolji nečim što iritira njen nemirni duh.

Ona je liberalna i jedva čeka da izaziva postojeće status-quo situacije i unosi reforme u postojeće (ne)pravde koje je dodiruju na ličnom nivou. Kada se o ovome radi, ima velika usta: ona može uspešno da prenese svoje ideje i osećanja na probleme koji je muče, i uvek je spremna da radi sa drugim revolucioniranim umovima koji dele isti cilj. Dakle, osoba koja se njoj dopada je neko otvorenog uma; romansa najčešće ume da se rodi slučajno – tokom slučajnog susreta na protestu, ulici, i sličnim mestima.

slikavodolija Trikovi dejtinga sa devojkom u znaku: Vodolija

Vodolija ne veruje u i ne prihvata nikakve prethodno utvrđene granice

Uvek je u potrazi za novim idejama i stvarima, u potrazi je za prilagođavanjem svetu koji se non-stop menja i,nisto tako, stalno traga za samom sobom koju želi da unapređuje iznova i iznova. Njen um stalno stvara nove ideje i nikada nije zadovoljan trenutnim metodom života. Stalna promena planova donekle utoljava njenu želju za stalnim proširivanjem svesti i unapređenjem svog revolucionarnog uma.

Neprijatelj je svako i svašta, ili bilo ko ko ne pripada njenoj grupi. Ona će uvek gledati kako da se izdvoji iz mase ljudi s kojima se druži, nije bitno po čemu, samo da odudara. Jedinstvenost je cilj, najčešće kao rezultat ranijeg života koji je bio pod pritiskom i zabranom da se ispolji kako želi.

Vodolija ne veruje u i ne prihvata nikakve prethodno utvrđene granice, i često se može naći na zadnjem sedištu policijskog auta nekom prilikom ili kao posledica nečega; ponekad je maleni zločin sredstvo kojim postavlja svoju mikrokosmičku anarhiju, a sve su to načini kojima skreće pažnju na sebe!

Sanjar po prirodi, devojka koja nosi ovu astrološku jaknu protkanu i izvezenu zvezdama ima velike ideje koje se ne mogu baš uvek ostvariti; bilo kako bilo, one postoje u njenoj glavi kao nešto što nema kontra-argument. Uvek će reći šta misli, čak i ako neće nužno ispratiti akcijom, pa je zbog toga mnogi razumeju. Ako možete da izađete na kraj sa devojkom koja ima plan, koja je pomalo pobunjenik sa (ili bez) razlogom, i umete da se sa svojim razlozima izborite kao i ona sa svojim, onda je Vodolija devojka za vas; ograničenja su nešto o čemu nikada ne treba ni pričati. Ako ste puni volje da se oslobodite razmišljanja u kalupima i ako osećate da imate dovoljno energije da ispratite ovu energetsku bombu, onda je Vodolija prava devojka!

Kako osvojiti devojke u ostalim horoskopskim znacima pogledajte ovde.


Luka Majović voli pisanje i umetnost. Pokreću ga dobri ljudi.

Editors choice