Postoji još jedan aspekt muškarca Lava koji će zasigurno udovoljiti ženama koje su s njim. Muškarac Lav, već pod jakim uticajem Sunca, vrlo je zaštitnički nastrojen i čuvaće vas kao malo vode na dlanu zahvaljujući izraženoj muškosti. On može da ide do one tačke gde se zbog vas tuče, samo da bi vas sačuvao od ma čega.

175 Trikovi dejtinga sa muškarcem u znaku: Lav

Međutim, prilično je teško ići u korak sa muškarcem u znaku Lava ako niste iste prirode, jer su njegov temperament i životni mentalitet ekstremno otvoreni, čak, ogromni. Štaviše, ovakav muškarac ne očekuje ništa manje do apsolutne odanosti i ljubavi koja se nikada neće završiti. U prirodi je muškarca Lava da voli da čini druge ljubomornim i zavidnim na činjenicu da kraj sebe ima apsolutno zanosnu partnerku koja ga voli kao nikog drugog. Stoga, njegova očekivanja umeju nekada da budu jako teška za realizaciju, tačnije, umeju teško da padnu osobi sa kojom su u vezi.

Sve u svemu, muškarac Lav ume da bude neverovatan saputnik ako je druga strana sposobna da mu uzvrati istom merom i ispoštuje mu osećanja do apsolutnog zadovoljstva. Generalno gledano, žene vatrenog znaka kao što su Vaga, Ovan i Strelac poznate su po tome što su kompatibilne sa Lavom.

Pročitajte kako da osvojite muškarca Ovna, Bika, Blizanca i Raka ovde.


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Comments