Škorpija je osmi znak zodijaka po zapadnoj astrologiji. Smatra se vrlo ženstvenim i negativnim znakom. Iako je Mars vladao ovim znakom veoma dugo, Pluton se smatra novim vladarem ovog znaka. Povezani su sa vodenim elementima.

Prva stvar koju je potrebno znati o muškarcu Škorpiji jeste da imaju veoma istančan ukus, tako da bi se i u gomili muškaraca prepoznali. Njihov izgled, koji ume da bude veoma mističan, može da vas ili potpuno privuče njima ili da vas potpuno odbije.

Ovi muškarci su stručnjaci da izađu na kraj sa situacijima koje su čak i izvan njihove moći i sve što rade, rade sa stilom. Pa, ako ste u vezi sa muškarcem Škorpijom, budite spremni da iskusite sve u drugačijem stilu od onog na koji ste navikli.

Muškarci Škorpije su poznati po svojoj inteligenciji i umeju da uđu u vašu suštinu samo da bi vas bolje upoznali. Štaviše, imaju sjajnu intuiciju. Stoga, veoma je teško prevariti ovog muškarca, naročito ako ste u vezi s njim. On ne bi u vas sumnjao bez ikakvog razloga, ali bi bio u stanju da vas razume više nego što mislite. Pa zato, ako imate ikakve skrivene namere dok ste s njim u vezi – budite vrlo oprezni.

Oni su veoma odlučni ljudi i mogu da postignu gotovo svaki cilj koji postave sebi. Dosta je teško navesti ili naterati muškarca Škorpiju da uradi išta čemu se inače protivi. Stoga, ako ga “naelektrišete” na pogrešnu stranu, moglo bi da rezultira drastičnim posledicama.

slika110 Trikovi dejtinga sa muškarcem u znaku: Škorpija

Strastveni, ali retko posvećeni jednom partneru

Škorpija je muškarac koji je generalno vrlo uspešan u oblasti kojom se bavi jer, za razliku od drugih, njegova motivacija ne leži u novcu ili moći, nego u želji da sam sebe nadmaši i upravo ovo je njegova suštinska pokretačka snaga.

Comments