On je onaj koji oseća da je na njemu da bude podrška društvu i voli da preuzima odgovornost za mase. Nikada se ne biste osećali nesigurno ili ugroženo kada ste s njim, jer je u njegovoj prirodi da vam daje podršku i štiti vas. Međutim, ovi muškarci su poznati po svojoj dvojnoj prirodi, takođe. Njihova ljubav prema društvu ih navodi da poštuju sva pravila koja društvo nalaže, a njihova želja da istražuju ih navodi da požele da okrenu leđa svemu tome i probaju nešto novo. Ova priroda puna kontradikcija ih kida iznutra i ne bi trebalo da bude shvaćena kao njihova podvojena ličnost.

slika strelac Trikovi dejtinga sa muškarcem u znaku: Strelac

Avanturisti koji uživaju i idu kroz život slobodnog duha

Nažalost, to njihovo dvojno ponašanje može da utiče na ljubavni život. Izbori jednog muškarca Strelca koje napravi u mladosti često umeju da budu odlika njegovog avanturističkog duha i isprobavanja novih stvari, svega onoga što nije obično. Ali, vremenom, skloni su skrašavanju i opredeljenju za porodičnim životom i stavovi umeju da im se promene tako da se često okreću ka nečemu tradicionalnijem i konvencionalnijem.

S druge strane, ako se muškarac Strelac oženi dok je još mlad biće najbolji muž na svetu, ali vremenom mu se priroda menja, pa njihova želja da istražuju ume da pokvari to što su do tada gradili. Pa, zato, za one koji su u vezi sa muškarcem Strelcem savetujemo da budu svesni njihove dvostruke prirode.

Sve u svemu, Strelac je neko ko je vrlo darežljiv i uljudan, pravi je romantik koji ume da učini da se osećate kao najbitnija osoba na svetu. Ima fetiš za iskusnijim ženama, i svaka od takvih veza mu je iskustvo koje ga gradi. Muškarac Strelac ume da bude veoma privlačan i da vam ispuni život energijom; mana ovoga je što to ume brzo da ih umori i da im dosadi. Generalno gledano, najbolje se slažu sa ženama u znaku Lava, Ovna i Strelca.


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Comments